reklama
Amelia2008
Fanka BB :)
mam do szprzedania lozeczko turystczne graco,krzeslo do karmienia graco.fotelik chicco od -0-9kg,chyba,spacerowke chiccoo,gleboki wozek chicco,b rudownik na pieluchy,lampka ocean,do kapieli siedzisko,itp...gg1576589
Sprzedam:
zabawkę Playskool 2in1 Infant Gym 12 euro
Playskool Made For Me 2 In 1 Infant Gym by Hasbro at OrangeOnions.com
Tommie Tipee - termoopakowanie - nowe!!! 4 euro
Sweterek Mothercare rozmiar 6-9 m-cy nowy!!! 5 euro
Woda toaletowa Enigma Oriflame nowa!!! waznosc do 2012 roku
13850 Woda toaletowa Enigma 12 euro
Zamknięcia do szafek - nowe tylko bez opakowania, ale z instrukcja obslugi - 3 sztuki 2 euro
Safety 1st | Spring 'n Release Latches 3 Pack (prawie identyczne jak te, oczywiscie tej samej firmy, montaz na śrubki)
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Książki:
Dziecko dla odważnych. Talko Leszek 8 euro
empik.com - Dziecko dla Odważnych - Talko Leszek - 49,49 zł
Album - Narodziny syna. Pierwszy rok życia mojego dziecka. 5 euro
Narodziny syna. Pierwszy rok
‘Mechanizm serca’ Malzieu Mathias – 2,5 euro
[URL="http://www.empik.com/mechanizm-serca-malzieu-mathias,prod58303328,ksiazka-p"]Mechanizm Serca - Malzieu Mathias - 22,99 zł - empik.com
zabawkę Playskool 2in1 Infant Gym 12 euro
Playskool Made For Me 2 In 1 Infant Gym by Hasbro at OrangeOnions.com
Tommie Tipee - termoopakowanie - nowe!!! 4 euro
Sweterek Mothercare rozmiar 6-9 m-cy nowy!!! 5 euro
Woda toaletowa Enigma Oriflame nowa!!! waznosc do 2012 roku
13850 Woda toaletowa Enigma 12 euro
Zamknięcia do szafek - nowe tylko bez opakowania, ale z instrukcja obslugi - 3 sztuki 2 euro
Safety 1st | Spring 'n Release Latches 3 Pack (prawie identyczne jak te, oczywiscie tej samej firmy, montaz na śrubki)
Książki:
Dziecko dla odważnych. Talko Leszek 8 euro
empik.com - Dziecko dla Odważnych - Talko Leszek - 49,49 zł
Album - Narodziny syna. Pierwszy rok życia mojego dziecka. 5 euro
Narodziny syna. Pierwszy rok
‘Mechanizm serca’ Malzieu Mathias – 2,5 euro
[URL="http://www.empik.com/mechanizm-serca-malzieu-mathias,prod58303328,ksiazka-p"]Mechanizm Serca - Malzieu Mathias - 22,99 zł - empik.com
PILNIE SPRZEDAM:
- CHODZIK jak nowy o taki: Brevi Gio Walker – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores cena e35 do malej negocjacji
- LAKTATOR ELEKTRYCZNY tommee teppee cena e30
- FOTELIK SAMOCHODOWY britax romer 9-18kg cena e30
- CHODZIK jak nowy o taki: Brevi Gio Walker – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores cena e35 do malej negocjacji
- LAKTATOR ELEKTRYCZNY tommee teppee cena e30
- FOTELIK SAMOCHODOWY britax romer 9-18kg cena e30
Ostatnia edycja:
kasia limerick
sprzedam
kasia limerick
sprzedam
Amelia2008
Zobacz załącznik 363591sprzedam,chodzik walker,lozeczko turystyczne garco,stojak do karmienia graco,brudownik na pieluchy,zabawke skoczek,lampka ocean ,
moje gg 1576589 lub
jula1979@o2.pl
moje gg 1576589 lub
jula1979@o2.pl
kasiekgalway4
Zaciekawiona BB
Sprzedam DEKODER CYFRY +
T
taycia
Gość
Wymienię się lub kupię tanio książki po polsku lub angielsku :-) Interesują mnie typowe romantyczne powieści...
Do sprzedania lub wymiany :
Nicholas Sparks - 'Na zakręcie' Na zakręcie - Nicholas Sparks : Literatura piękna : Literatura piękna : Książki : InBook cena : 4.50 euro
Nicholas Sparks - 'Ostatnia piosenka' Ostatnia piosenka - Nicholas Sparks : Literatura piękna : Literatura piękna : Książki : InBook cena : 5.00
Judith McNaught - 'Każdy twój oddech' Każdy twój oddech - Judith McNaught - Księgarnia Internetowa Lideria.pl - (87033) cena : 3.00 euro
Francesc Miralles - 'Miłość przez małe m' Miłość przez małe m - Miralles Francesc - Księgarnia Internetowa Lideria.pl - (255975) cena : 3.00 euro
Tylko Galway !
KSIĄŻECZKI SĄ ZAREZERWOWANE !
Do sprzedania lub wymiany :
Nicholas Sparks - 'Na zakręcie' Na zakręcie - Nicholas Sparks : Literatura piękna : Literatura piękna : Książki : InBook cena : 4.50 euro
Nicholas Sparks - 'Ostatnia piosenka' Ostatnia piosenka - Nicholas Sparks : Literatura piękna : Literatura piękna : Książki : InBook cena : 5.00
Judith McNaught - 'Każdy twój oddech' Każdy twój oddech - Judith McNaught - Księgarnia Internetowa Lideria.pl - (87033) cena : 3.00 euro
Francesc Miralles - 'Miłość przez małe m' Miłość przez małe m - Miralles Francesc - Księgarnia Internetowa Lideria.pl - (255975) cena : 3.00 euro
Tylko Galway !
KSIĄŻECZKI SĄ ZAREZERWOWANE !
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
karolcia475
Aktywna w BB
Podziel się: