reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

odświeżam ;-)
Buy and Sell Used and Second Hand Items in Ireland - Adverts.ie
Zobacz załącznik 337852
i taka zabawka na sprzedaż tylko brak czerwonej trąbki co nie ujmuje nic zabawce, zabawka ma trzy różne tryby grania. dziecko samo może komponować muzykę( jest bębenek, pianinko, trąbki, gitara) małpka w trakcie grania muzyki tańczy. zabawka aktywuje się bo dotknięciu maty lub jednego z instrumentów :tak: 15 euro

Ja chce, ja chce...jeśli aktualne:tak:

reklama
Mam do sprzedania całą walizkę ubranek dla chłopca około 150 sztuk od 0-4 miesiąca wszystkie są firmowe typu next h&m samych spodenek dzinsowych sztruksowych z 30 sztuk kurteczki z nexta bluzeczki, bluzy, kompleciki adidaski z adidasa i sandałki nexta,ubranka są śliczne z racji tego że lubię kupować i jest to tylko niewielka część rzeczy które miał mój bobas niekture są nie noszone zainteresowane dziewczyny kupnem całości prosze o priwa:) dodam gratis nosidełko nowe w kolorze pomarańczowym:)
PONAWIAM OGŁOSZENIE:)Kilka z tych rzeczy jest na 6 miesięcy np. kurteczki z nexta i adidaski :)

Mam do sprzedania dwa rożki i jeden śpiworek. Jeden rożek jest usztywniany, idealny do opatulenia niemowlaczka, drugi bez usztywnienia ( nowy, nieużywany ) Śpiworek ocieplany, jest super, maluszek w nocy nie marznie. Cena za rożek usztywniany 8 euro, rożek miękki 5 euro i śpiworek 8 euro.
DSC_1064.jpg

Dorota, rożek usztywniany trzeci, w misie i pszczółki.

Sprzedam gondolę CAPAZO PRO firmy JANE.

Nowoczesna gondola została wyposażona w wielopoziomowy, regulowany zagłówek, rączkę do przenoszenia, system wentylacji, pozytywkę z 3 melodyjkami oraz moskitierę. W gondoli tej można w bezpieczny sposób przewozić niemowlę nie tylko w wózku, ale również w samochodzie na tylnej kanapie (dołączam specjalne klamry do mocowania).
Gondola posiada system mocowania PRO FIX kompatybilny z wózkami CARRERA PRO, SOLO, CARRERA ANIVERSARIO, NOMAD oraz SLALOM PRO.

Więcej informacji na priva.

Załączniki

• IMG_7686.jpg
    IMG_7686.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_7688.jpg
    IMG_7688.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_7687.jpg
    IMG_7687.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 32
Odsprzedam:
1. Vtech grow'n go ride on, czyli 3 w 1, samochodzik, bujak i grajacy komputer. Nowe baterie dopiero co wlozone. Stan b.dobry - 15 euro
2. Fisher Price learning puppy - spiewajacy/grajacy piesek w wersji angielskiej Stan b.dobry - 15 euro

Poszukuje:
1. ubran dla chlopca wiek 4-5 lub 5-6 lat - odkupie jesli beda w dobrym stanie

Oddam:
1. Zielony nocnik z Ikeii w stanie idealnym
2. Komplet poscieli do lozka dzieciecego (komplet w kolorze rozowym) tzw. cot bed

rideOn.jpgpiesek.jpg

Ostatnia edycja:
Hej mam na sprzedaż karuzelę do łóżeczka taka jak ta http://**********/product_images/2532_1.jpg za 12 e <sprzedane i autko my first car
F03638_M.jpg
za 20 eSPRZEDANE

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry