reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
in_visiblevision
bo kocham.
mam do sprzedania fotelik samochodowy Firmy evenflo do 9kg
Fotelik w stanie bardzo dobrym, cena 15euro
Nie potrzebuje juz, a zabiera mi miejsce
Monika tel. 0851183213
mail: moniadan@gmail.com
Fotelik w stanie bardzo dobrym, cena 15euro
Nie potrzebuje juz, a zabiera mi miejsce
Monika tel. 0851183213
mail: moniadan@gmail.com
K
krycha
Gość
Witam! Sprzedam torbę ciuchów ciążowych (jeansy ciążowe, 2 pary bojówek ciążowych, sukienka ogrodniczka jeansowa ciążowa, kilka bluzek typowo ciążowych z krótkim rękawkiem i z długim oraz kilka obszerniejszych oraz dłuższy sweter rozpinany również ciążowy), rozmiar 38/40, cena 40€. Nie sprzedaję na sztuki. Zainteresowanym mogę wysłać fotki na @.
Od 09.05 będę miała do sprzedania łóżeczko drewniane wraz z materacem dla Maleństwa. Łóżeczko jest polskiej firmy Drewex, wymiary 120/60, ma 3 stopnie regulacji, bardzo zadbane. Materac również zadbany, często przekładany żeby był bez wgłębień tu i ówdzie . Nie jesteśmy osobami palącymi. Cena 40€.
Zobacz załącznik 339288Zobacz załącznik 339287
Osłonki nie są na sprzedaż. Małe targowanie wchodzi w grę . Odbiór tylko w Limerick.
Od 09.05 będę miała do sprzedania łóżeczko drewniane wraz z materacem dla Maleństwa. Łóżeczko jest polskiej firmy Drewex, wymiary 120/60, ma 3 stopnie regulacji, bardzo zadbane. Materac również zadbany, często przekładany żeby był bez wgłębień tu i ówdzie . Nie jesteśmy osobami palącymi. Cena 40€.
Zobacz załącznik 339288Zobacz załącznik 339287
Osłonki nie są na sprzedaż. Małe targowanie wchodzi w grę . Odbiór tylko w Limerick.
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Sprzedam krzesełko do karmienia Gracco takie jak to http://www.smyths.ie/product_images/G15544_M.jpg cena 20 e < do negocjacji >
lubiczanka
Fanka BB :)
poszukuję tzw"NURSING CHAIR"-w rozsądnej cenie oczywiscie))))
wiesienka123
mama Asi
witam, sprzedam łóżeczko drewniane - dwa poziomy, po zdjęciu bocznych barierek może służyć jako łóżko dla dziecka do lat 5
proszę pisać na piva, zainteresowanym wyślę zdjecia. Moja Asia spala w nim moze 3-4 mce. Wymiary 140x70
podobne do takiego Amie Cot bed - Antique - Amie - Mamas & Papas
proszę pisać na piva, zainteresowanym wyślę zdjecia. Moja Asia spala w nim moze 3-4 mce. Wymiary 140x70
podobne do takiego Amie Cot bed - Antique - Amie - Mamas & Papas
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
oddam kobietce w potrzebie ... ubranka na dziewczynke 6-9, 9-12, 12-18, zabawki, rozek, gondolke do wozka tako, fotelik samochodowy ... a jak chetnej nie ma to do lumpka jade zawiezc w tyg
pozdrawiam
PS z checia zakupie cos na ogrodek
pozdrawiam
PS z checia zakupie cos na ogrodek
Podziel się: