reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Mam do sprzedania całą walizkę ubranek dla chłopca około 150 sztuk od 0-4 miesiąca wszystkie są firmowe typu next h&m samych spodenek dzinsowych sztruksowych z 30 sztuk kurteczki z nexta bluzeczki, bluzy, kompleciki adidaski z adidasa i sandałki nexta,ubranka są śliczne z racji tego że lubię kupować i jest to tylko niewielka część rzeczy które miał mój bobas niekture są nie noszone zainteresowane dziewczyny kupnem całości prosze o priwa:) dodam gratis nosidełko nowe w kolorze pomarańczowym:)

reklama
dzieki Pauletta, wlasnie tez zakupilam ten rowerek

poszukuje teraz ciuszkow dla dziewczynki 0-18 m-cy, moja znajoma bedzie miala blizniaki wiec zbieram dla niej, jesli ktos ma do sprzedania (body, koszulki, spodnie,itp.itd) ,najlepiej z Galway to chetnie odkupie

Piekne dekoracje z szydelka na wielkanoc koszyczki, jaja, kury, na stol i na okno, aniolki podziekowania na komunie z szydelka i z gipsu, dekoracje na stol, 0877818376 ANIOLKI.jpgKOMPLET BIALY.jpgP1311336.jpg

Mam do sprzedania dwa rożki i jeden śpiworek. Jeden rożek jest usztywniany, idealny do opatulenia niemowlaczka, drugi bez usztywnienia ( nowy, nieużywany ) Śpiworek ocieplany, jest super, maluszek w nocy nie marznie. Cena za rożek usztywniany 8 euro, rożek miękki 5 euro i śpiworek 8 euro
DSC_1064.jpg

reklama
Mam do sprzedania łóżeczko (dwa poziomy,120/60),wygodny materac Vyssa Vinka (grubość 10cm) i dwa ochraniacze na łóżeczko,wszystko firmy Ikea. Stan bardzo dobry. Cena 70e, kontakt i ewentualne zdjęcia na priv :-)

Do góry