reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam fotelik samochodowy Britax First Class Plus.Fotelik jest od urodzenia do 4 lat (0-18kg) Mozliwosc montowania tylem do kierunku jazdy,posida specjalna wkladke dla niemowlat.Fotelik rozklada sie do spania.Jest w bardzo dobrym stanie.

wiecej info na priv

reklama
Hej Dziewczyny
mam pare rzeczy do sprzedania, jakby , ktoras z was byla zainteresowana lub moze jacys Wasi znojomi to czekam na priva :)
wstawiam linka z moimi ogloszeniami ze strony internetowej, bo troszke tego sie nazbieralo :)

user shes to ja :)

zapraszam tutaj

Mam do sprzedania chodzik dla dziecka,stan idealny. Mnóstwo zabawek,melodyjki,światełka. Dziecko nie będzie się w nim nudzić. Siedzisko obraca się wokół własnej osi co pozwala dziecku bawić się wszystkimi zabawkami. Cena:40 euro

Oraz sprzedam wielofunkcyjną zabawkę CHICCO, dla dziecka od 3 do 18 miesiąca życia.

Dziecko może bawić się zestawem gimnastycznym leżąc w dwóch pozycjach: na plecach lub na brzuchu. W pozycji na plecach uwaga dziecka przyciągana jest przez światełka, dźwięki i kolory. Niemowlak w tej pozycji ćwiczy koordynację stóp i rąk. Leżąc na brzuchu dziecko może bawić się elektronicznym panelem ćwicząc mięśnie pleców i szyi. Dodatkowo górny panel centrum można zamontować na ramie łóżeczka dziecięcego.Cena: 20 euro

Jestem z Galway, mój tel.: 0857536627

Sprzedam:

-łóżeczko drewniane, trzy poziomy, opuszczany bok + materac + dwie zmiany poscieli i wypelnienie
- łóżeczko turystyczne graco(niebiesko-brazowe), dwa poziomy, nakladka na łóżeczko tak ze mozna dzieciatko spokojnie przebrac + materac + posciel
- chodzik
- lezaczek-bouncerek
- pchacz (balkonik) z mozliwoscia blokady i odczepienia gornego grajacego panela

Zainteresowanym przesle zdjecia na email

Mam jeszcze troche ciuszkow dla maluszka(ceny indywidualne po najechaniu na zdjecie lub wszystkie razem za 30e )

Załączniki

• t-shirty coccodrillo rozm. 68- 5e.jpg
    t-shirty coccodrillo rozm. 68- 5e.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 53
  • spodnie nike 3-6m, 5e.jpg
    spodnie nike 3-6m, 5e.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 73
  • bluza coccodrillo rozm. 3-6m, 5e.jpg
    bluza coccodrillo rozm. 3-6m, 5e.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 49
  • koszula next rozm. 3-6 m - 5 e.jpg
    koszula next rozm. 3-6 m - 5 e.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 43
  • dresik z pl, rozm. 3-6 - 6e.jpg
    dresik z pl, rozm. 3-6 - 6e.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 41
  • czapeczki dla niemowlaczka 15 szt. - 15e.jpg
    czapeczki dla niemowlaczka 15 szt. - 15e.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 47
  • dresik z pl - rozm. 68 - 8e.jpg
    dresik z pl - rozm. 68 - 8e.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 41
  • cieplutki dwustronny komplet z pl, kurtka z kapturem i spodnie na szelkach, rozm. 62 - 10e.jpg
    cieplutki dwustronny komplet z pl, kurtka z kapturem i spodnie na szelkach, rozm. 62 - 10e.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Mam do sprzedania dwa rożki i jeden śpiworek. Jeden rożek jest usztywniany, idealny do opatulenia niemowlaczka, drugi bez usztywnienia ( nowy, nieużywany ) Śpiworek ocieplany, jest super, maluszek w nocy nie marznie. Cena za rożek usztywniany 8 euro, rożek miękki 5 euro i śpiworek 8 euro
Zobacz załącznik 336240

Do sprzedania w limerickja 004.jpgja 001.jpgja 002.jpg ekspres do kawy prawie nie uzywany 30 euro,solarium do twarzy 30 euro ,zestaw do odsluchu serduszka dzidzi w brzuszku 20 euro

reklama
Monitor do sluchania dzidziusia w brzuszku, mozliwosc nadrania. Posluchaj jak twoje malenstwo sie rusza i bije mu serce, Bateria w cenie, w pudelku cena 20 euro, north dublin- mozliwosc dowozu,

2 Ubrankado chrztu dla chlopca 1. piekny bialy fraczek, muszka, kamizelka, koszula plus czapka gratis cena 30euro w sklepie 60e.
2. Polarkowe ubranko z czapka sniezno biale NOWE moze sluzyc tez jako ubranko wyjsciowe tylko 15 euro. Sliczne

zdjecia na maila

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry