reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam:

zabawkę Playskool 2in1 Infant Gym 15 euro
Playskool Made For Me 2 In 1 Infant Gym by Hasbro at OrangeOnions.com

siedzonko do kąpieli - nowe!!! (otwarty został tylko karton) 12 euro
http://www.toys.ie/SWIVEL-BATH-SEAT-!A01216-prod.aspx?qwSessionID=31051e98-1224-4d86-a36f-f807a7baae64

Tommie Tipee - termoopakowanie+buletka 260ml - nowe!!! 10 euro

Sweterek Mothercare rozmiar 6-9 m-cy nowy!!!
5 euro

Woda toaletowa Enigma Oriflame nowa!!! waznosc do 2012 roku 15 euro
13850 Woda toaletowa Enigma

Zamknięcia do szafek - nowe tylko bez opakowania, ale z instrukcja obslugi - 3 sztuki za 2,5 euro
Safety 1st | Spring 'n Release Latches 3 Pack (prawie identyczne jak te, oczywiscie tej samej firmy, montaz na śrubki)

paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Książki:
Dziecko dla odważnych. Talko Leszek 10 euro
empik.com - Dziecko dla Odważnych - Talko Leszek - 49,49 zł

Album - Narodziny syna. Pierwszy rok życia mojego dziecka. 4 euro
Narodziny syna. Pierwszy rok

reklama
nie ,niestety nie z Waterford ,ale nie spieszy mi sie az tak:-)to najwyzej jutro.Szukam tez fotelika maxi cosi tobi od 9-18 kg ,i ubranek dla dziewczynki na 9-12 miesiecy

kasiuleczka mi wyskakuje cały czas , a jak się jużstronka otworzy to albo nie mogę zmienić strony albo znów nie mogę otworzyć danej oferty:confused2:

a ja mam nadal na sprzedaż
"język niemowląt" T, Hogg
podgrzewacz samochodowy do butelek
i stepper
mini_stepper_8.jpg

kupie ubranka dla dziewczynki 6-9miesiecy
krzeselko do karmienia
fotelik maxi cosi tobi 9-18 kg

czy ten skoczek jeszcze na sprzedaz?jestem zainteresowana

a moge prosic o jakies fotki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama