reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
justysiu niedrogie bramki są w Ikea:tak: pewnie daleko masz:sorry2: ale rzucily mi się w oczy ostatnio chyba po niecałe 8 euro za sztuke;-) nie mam jak sie zabrac z nimi, bo bym Ci kupiła i podrzuciła jak sie spotkamy za tydzien...

kURCZAKI Z LIMERICK TO BARDZO DALEKO I JAKOS MI NIE PO DRODZE.....MAMUSKI Z DUBLINA RATUJCIE!!!!!!!!!!ZAJRZALAM TERAZ NA STRONKE I NAJTANSZA PONAD 30EURO KOSZTUJE wiec nie wiem moze poprostu na necie nie ma :/

Ostatnia edycja:
justyś....raczej rzuciła mi się cena z ta kartą family,ale ... moze zajrze jutro tam i Ci napisze co i jak ;-) a karte mam w razie czego;-) normalnie widziałam bramkę taką drewnianą no:sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam.
Mamy do sprzedania nowe ubranka polskiej firmy Baby holiday, już w najbliższych dniach nasza oferta powiększy się o produkty firmy Rewon.
Jeśli jesteście dziewczyny zainteresowane zapraszamy na Babyisland

reklama
DSC02406.jpg2807_2.jpg773742_400.jpg

· Sprzedam wózek podwójny HAUCK ROADSTER RED na piankowych kołach, posiada torbę, dwa śpiworki i folię przeciw deszczową – 130e
· Łóżeczko turystyczne tej samej firmy – 50e
· Foteliki samochodowe z bazą firmy Graco od 0 – 13 kg – 50e jeden
· Ubranka dla dwóch chłopców od 0 – 6 miesięcy – cena do uzgodnienia.
· Podgrzewacz do butelek TOMMEE TIPPEE – 15e
· Laktator TOMMEE TIPPEE – 10e
· Przewijak na łóżeczko drewniane – 20e

Kontakt tel. 0872685601 Angelika

Do góry