reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Piszę już teraz!
Ale dopro w czerwcu bede chciała sprzedać dwa wózki!
1) Quinny buzz 4 kolor:black
/spacerówka + gondola + dodatki(posiada dwa siedziska) /kupiony marzec 2009/

quinny_buzz4_storm.jpgquinny-buzz-pushchair-colour-black-9587-4367_thumb.jpg 717_2.jpg
2) Sliver Cross dazzle kolor: blueberry
/spacerówka /kupiony luty 2010/

Dazzle-Blueberry.jpg

prosze pisac na priv

Ostatnia edycja:
reklama
Mam do sprzedania wozek Bebecar Tracker ( gleboki + spacerowka ) oraz fotelik , lozeczko z szuflada oraz posciela, bramke na schody i bardzo lekka spacerowke graco. W razie pytan, prosze pisac :)

Załączniki

• P1010118.jpg
    P1010118.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 55
  • P1010103.jpg
    P1010103.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 58
  • 49-3763478MMA70UC516647X.jpg
    49-3763478MMA70UC516647X.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 56
  • P1030705.jpg
    P1030705.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 61
  • x.jpg
    x.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 62
Wózek od niemowlaka do przedszkolaka sprzedany.... ale mam jeszcze ciuszki 0-6 mies dla dziewczynki 2 duże wory naprawdę wory...i koszyk z stojakiem różowo biały.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
ja tez moge sprzedac wozek graco quatro de lux kolor bezowy z nosidelkiem,fotelikiem samochodowym i baza do samochodu:)
mam tez mate edykacyjna i hustawke z lezaczkiem i melodyjkami graco:)tez do sprzedania

Sprzedam sukienki ;-):
- do chrztu,rozmiar 80 - 40 euro
- swoja ślubną,szyta u krawcowej;biała z niebieskimi wstawkami;jednoczęściowa;z krótkim trenem.Rozmiar 38-40, szczegółowe wymiary na pw dla zainteresowanej;-)
150_5081.jpg150_5035.jpgDSCF8918.jpg

Sprzedam białe duże łóżeczko, w bardzo dobrym stanie. Jeden bok można regulować, materac jak nowy. Dł. 140 cm.
cena 50 E
więcej info na priv lub 0876299964

Załączniki

• DSCF3879..jpg
    DSCF3879..jpg
    29 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry