reklama
Na sprzedaz: Mitsubishi Galant '01,kolor czarny (sliczna bestyjka;-)), 2.0 benzyna,NCT 01/2011 - 1900 euro. Szczegoly na priv.
http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/1239432
http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/1239432
Ostatnia edycja:
lubiczanka
Fanka BB :)
Nie wiem,ale wydaje mi się,że dla Dawidka miałam duuużo większe na brzuch-tak do 13.5 kg (o ile mnie pamięć nie myli)-nie no właśnie to nie jest za małe,ale za 1.5miesiąca może być:/Lubiczanka nosidelko juz bedzie za male????? Raczej wiekszego chyba nie kupisz dla takiego maluszka?Bo sa nosidelka wieksze ale takie juz dla starszych dziciakow , na plecy.
anineczka
królowa mrówek :P
Lubiczanko można spokojnie znaleźc do 13kg
A tutaj nawet do 14 kg jest:
BABYBJÖRN Comfort Carrier - BABYBJÖRN
lubiczanka
Lubiczanko można spokojnie znaleźc do 13kg
To mnie pocieszyłaś:*
madziakowalik
madziakowalik
czesc mam do sprzedania wozek sliczy lekki dolacze zdjecia na maila
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Na sprzedaz- rozowe NINTENDO DS.
Uzywane,ale w praktycznie idealnym stanie (uzywane przez osobe dorosla). Do konsoli jest pokrowiec, 3 rysiki, zestaw sluchawkowy, paseczek i lacze usb (nigdy nie wyjete nawet z pudelka). Dorzucam takze 4 gry (yoga, sight training, brain training i paint).
Za wszystko razem 120e.
Uzywane,ale w praktycznie idealnym stanie (uzywane przez osobe dorosla). Do konsoli jest pokrowiec, 3 rysiki, zestaw sluchawkowy, paseczek i lacze usb (nigdy nie wyjete nawet z pudelka). Dorzucam takze 4 gry (yoga, sight training, brain training i paint).
Za wszystko razem 120e.
Załączniki
sprzedam przyrząd do ćwiczeń(ja nazywam to steperem)-wygląda mniej więcej jak ten Buy Davina Cross Trainer. at Argos.ie - Your Online Shop for . tylko jest czarny-50e.dorzucę przyrząd do robienia brzuszków,oraaaaazzzz-przypominam mam futro na sprzedaż
witam jestem zainteresowany zakupem tego futra proszę o kontakt
reklama
lady_Zgaga
:-):-)witam jestem zainteresowany zakupem tego futra proszę o kontakt
Podziel się: