reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Hmmm.....wysokosc raczki jest regulowana, wobec czego trudno okreslic przedzial wiekowy....Hulajnogi nie sa z tych najmniejszych. Nie sa tez bardzo lekkie. Sa takie bardziej stabilne z metalowymi elementami. Ale naprawde nie wiem od ilu lat mozna nimi ujezdzac...zalezy to zapewne od dziecka i rodzica...:) Stawiam tak na od 3- przy najnizszym ustawieniu raczki . One sa bez pudelek, sa juz zlozone wiec tego przedzialu wiekowego nie ma nigdzie napisanego. Sa jednakowoz NOWE.
Ps. Rozowa jest juz sprzedana. Zostala fioletowa.

reklama
Mam na sprzedaz lezaczek do kapieli mamas&papas ( ma male przebarwienie chyba od wody ale ogolnie ok) bardzo przydatny i bujaczek dla dzidziusia fisher price stan bdb

C08501_M.jpg

Hmmm.....wysokosc raczki jest regulowana, wobec czego trudno okreslic przedzial wiekowy....Hulajnogi nie sa z tych najmniejszych. Nie sa tez bardzo lekkie. Sa takie bardziej stabilne z metalowymi elementami. Ale naprawde nie wiem od ilu lat mozna nimi ujezdzac...zalezy to zapewne od dziecka i rodzica...:) Stawiam tak na od 3- przy najnizszym ustawieniu raczki . One sa bez pudelek, sa juz zlozone wiec tego przedzialu wiekowego nie ma nigdzie napisanego. Sa jednakowoz NOWE.
Ps. Rozowa jest juz sprzedana. Zostala fioletowa.

Ok,czyli się wyjaśniło, to BIORĘ :). Napisz mi proszę na priva jak się umówimy na odbiór. Fioletowa tak jak pisałam wcześniej bardzo mi pasuje, bo to dla chłopca Mój e-mail: app7@gazeta.pl
Napisałam do Ciebie maila :)

Ostatnia edycja:
Zastanawialam sie gdzie sie zareklamowac :) doszlam do wniosku ze tu , bo widze ze niektore z was mile panie robia sobie paznokietki to reklamuje sie wlasna osoba
jesli macie ochotke: zajmuje sie przedluzaniem paznokci na formie i tipsie zelem i akrylem , artystycznym zdobieniem paznokci -designem :)......
mam bardzo duze doswiadczenie( stylizacja paznokci zajmuje sie od 2005) co oznacza ze nie robie kaszany.....w polsce mialam swoj wlasny salon w irlandii pracowalam w galway w jednym z renomowanych nail barow:)
taklze dziewczyny decydujcie sie :) a wasze d lonie beda sliczne zadbane i z pieknymi mocnymi paznokciami.....

grunt to samouwielbienie hehe

Sprzedam laptopa, 17" ekran, wbudowany bluetooth, LAN, WiFi na USB, twardziel 40GB, 1GB RAM, DVD combo z CD RW. Laptop kupiony na licytacji w pracy, po wymianie sprzetu na nowszy. Stan dobry, smiga calkiem przyjemnie. Dla bardziej wtajemniczonych laptop byl skladany przez MITAC - raczej nie dostepne w sklepach bo produkowane tylko dla wymagajacych klientow komercyjnych, model 8317. OS WIN XP. W zestawie standardowo ladowarka i torba (torba/plecak MSI). Laptop bedzie dostepny od 27 marca, 2-4pm, bo po ostatnim handelku skarbami Antosiataty poczta pantoflowa doniosla moim znajomym. Kurcze, swiat jest maly i musialem obiecac paru osobom, ze beda wiedziec pierwsze. Postanowilem wystawic go na aukcje, za jak zwykle pioronujaco wysoka cene, tym razem minimalna €150. :confused:

Dla zainteresowanych 27 Marca 14 - 18. Jak zwykle dowoz do 100 km gratis.

PS Tez jak zwykle, po odejsciu od kasy reklamacji nie uwzglednia sie :baffled::-D

Tu tez mam nadzieje, ze poprzedni nabywcy skarbow Antosiataty nie maja zbyt wielu powodow do narzekan. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Zastanawialam sie gdzie sie zareklamowac :) doszlam do wniosku ze tu , bo widze ze niektore z was mile panie robia sobie paznokietki to reklamuje sie wlasna osoba
jesli macie ochotke: zajmuje sie przedluzaniem paznokci na formie i tipsie zelem i akrylem , artystycznym zdobieniem paznokci -designem :)......
mam bardzo duze doswiadczenie( stylizacja paznokci zajmuje sie od 2005) co oznacza ze nie robie kaszany.....w polsce mialam swoj wlasny salon w irlandii pracowalam w galway w jednym z renomowanych nail barow:)
taklze dziewczyny decydujcie sie :) a wasze d lonie beda sliczne zadbane i z pieknymi mocnymi paznokciami.....

grunt to samouwielbienie hehe

Kamciu dojezdrzam do domciu wieczorami we dnie w poludnia i w weekendy takze jestem dyspocycyjna na tyle na iel mi czas pozwala :)
ceny - do najtanszych nie naleze pracuje na bardzo dobrych materialach od 30 w zwyz do 45-50 :) ale to juz jest taki full wypas szpice z tysiacami ozdob ;)
wiem ze sa panie co i za 15 robia , ale zastanawiam sie zawsze jaka jest kondycja paznokcia pod spodem - mam na mysli przepilowanie itp a i widzialam lopatowate lub mega krogulcze budowy ......dla stalych pan mam znizki czyli 5 raz minus jakis procent 10 raz tez....i tak dalej .

aha zapomnialam dodac paznokcie u nozek tez robie........a zaraz klapki i sandalki trzeba bedzie odkurzyc ;)

Ostatnia edycja:
reklama
anineczka a moze jednak kiedys jakas kawka bo ja na gwalt fryzjera potrzebuje( o ile dobrze kojarze ) ;) zrobimy sobie male spa wzajemnej adoracji hehe

Do góry