reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
hej fajnie że masz rowerek, napisz mi na priva za ile bys chciała go sprzedac, i jak on wyglada mniej wiecej, jaka średnica kółek bo interesuja mnie 16 inch, na 4 kółkach:)
No i gdzie mieszkasz?:)
Dzieki

kolezanka moja nie jestes!
i chyba nie znasz zasad panujacych na tym forum??
ja grzecznie poprosilam o zdjecia i cene bo gdyby kamcia* sie nie zdecydowala to moze jakas inna mama!
nie wiem z czego ty tu robisz afere?
a widocznie tez szukam rowerka skoro pytam tak?

sluchaj ona..m to ty robisz widze afery bo ja sie grzecznie jak narazie odzywam tutaj a skoro kamcia* była pierwsza to ma pierwszenstwo raczej nie ? no !kamcia* bardzo cie przepraszam za ten rowerek ale sie zbytnio pospieszylam bo to w sumie nie moj tylko kolezanka sasiadka miala na zbyciu i sie dzisiaj dowiedzialam ze juz go oddala znajomym , jeszcze raz przepraszam ale juz nie aktualen ehhhhhhhh... :(((( pani anineczko ja sie wycofuje z klotni niech tamta kolezanka mnie nie zaczepia to i ja bede spokojna

reklama
Do góry