reklama
Kornelka raheen
Początkująca w BB
Ja nadal szukam rowerka dla Oliwiera piszcie jak ktos chce sprzedac
ja mam fajny rowerek i chetnie odsprzedam za symboliczna cene
ona...m
mama weteranka
ja mam fajny rowerek i chetnie odsprzedam za symboliczna cene
a moglabys wstawic fotke i podac cene oraz wiek na jaki jest ten rowerek przeznaczony???pozdrawiam
Kornelka raheen
Początkująca w BB
a moglabys wstawic fotke i podac cene oraz wiek na jaki jest ten rowerek przeznaczony???pozdrawiam
ale to chyba kamcia* szuka rowerka a nie ty kolezanko ? wiec sie nie wicnaj bo ona ma pierwszenstwo zakupu
ona...m
mama weteranka
kolezanka moja nie jestes!
i chyba nie znasz zasad panujacych na tym forum??
ja grzecznie poprosilam o zdjecia i cene bo gdyby kamcia* sie nie zdecydowala to moze jakas inna mama!
nie wiem z czego ty tu robisz afere?
a widocznie tez szukam rowerka skoro pytam tak?
i chyba nie znasz zasad panujacych na tym forum??
ja grzecznie poprosilam o zdjecia i cene bo gdyby kamcia* sie nie zdecydowala to moze jakas inna mama!
nie wiem z czego ty tu robisz afere?
a widocznie tez szukam rowerka skoro pytam tak?
anineczka
królowa mrówek :P
A ja drogie Panie proszę o spokój na wątku.;-)
Kornelka raheen
Początkująca w BB
sluchaj ona..m to ty robisz widze afery bo ja sie grzecznie jak narazie odzywam tutaj a skoro kamcia* była pierwsza to ma pierwszenstwo raczej nie ? no !kamcia* bardzo cie przepraszam za ten rowerek ale sie zbytnio pospieszylam bo to w sumie nie moj tylko kolezanka sasiadka miala na zbyciu i sie dzisiaj dowiedzialam ze juz go oddala znajomym , jeszcze raz przepraszam ale juz nie aktualen ehhhhhhhh... ((( pani anineczko ja sie wycofuje z klotni niech tamta kolezanka mnie nie zaczepia to i ja bede spokojna
ona...m
mama weteranka
Anineczka oczywiscie!
a ja ponawiam ogloszenie poszukuje rowerka dla 3 latka i drugiego na 2-3 latka!
szukam tez czegos podobnego
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
a ja ponawiam ogloszenie poszukuje rowerka dla 3 latka i drugiego na 2-3 latka!
szukam tez czegos podobnego
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
reklama
Kornelka raheen
Początkująca w BB
zycze powodzenia ona...m jak bede wiedziala cos o rowerkach dam wam znac tobie ona...m i tobie kamcia*
Podziel się: