reklama
anineczka
królowa mrówek :P
anineczka a moze jednak kiedys jakas kawka bo ja na gwalt fryzjera potrzebuje( o ile dobrze kojarze ) zrobimy sobie male spa wzajemnej adoracji hehe
Jeśli tylko szkarlatynka nas opuści na dobre to się umówimy tylko nie wiem w który weekend
wypłatka po piętnastym
A jak byłam w ciąży to co 2 tygodnie musiałam chodzic na dopełnianie i zastanawiam się czy tylko w ciąży tak szybko mi rosły pazurki czy mam tak na co dzień.Bo tipsy robiłam tylko w ciążach
Pod młotek idzie chusta długa wiązana, bardzo dobrej niemieckiej marki Storchenwiege-kolor Inka. Długość standard czyli 4,6m. Stan b.dobry, chusta od pierwszej właścicielki.
Więcej o chustach Storchenwiege tutaj:
Storchenwiege Babytragetuch
Dobra cena-50 euro (cena nowej to 78euro)
Zaintersowanych zapraszam na maila: app7@gazeta.pl
Więcej o chustach Storchenwiege tutaj:
Storchenwiege Babytragetuch
Dobra cena-50 euro (cena nowej to 78euro)
Zaintersowanych zapraszam na maila: app7@gazeta.pl
Ostatnia edycja:
kacperek0109
Początkująca w BB
Witam chciałabym się zorientować jak by była cena tego leżaczka fisher price
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
witam! cena za lezaczek to 40e, jego stan jest idealny niczym nowka, byl bardzo przydatny ale juz moje dzieciatko z niego nie korzysta dlatego sprzedaje:-)
Dziewczynki na sprzedaz ubranka dla chłopca od 0-12 mcy
body, pajace, kaftaniki, bluzeczki, dresiki, koszule, spodnie, buciki, czapeczki i mnostwo innych....ponad 100 szt. 80 e
body, pajace, kaftaniki, bluzeczki, dresiki, koszule, spodnie, buciki, czapeczki i mnostwo innych....ponad 100 szt. 80 e
Załączniki
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Sprzedam lub zamienię na większe nosidełko dla dziecka od 3.5 kg do 10kg-właściwie nóweczka-użyte raz,żeby przymierzyć(co prawda jest jeszcze dobre dla malucha,ale potrzebuję większego na wyjazd za miesiąc-taki model- MOTHERCARE NOSIDEŁKO 3,5 - 10 KG JAK NOWE JEDYNE (981525930) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: