reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
No dobra,co do ceny to tak po dyszce? Może byk?
Ale wyślę dopiero po weekendzie jeśli już,co?
No chyba,że na kawusie przyjedziecie do mnie hę? Albo w połowie drogi się spotkamy ;-)

reklama
Zobacz załącznik 224069mam na sprzedaz te mate:) cena 35 euro:)stan bardzo dobry:)

sorki bardzo dziewczyny ale ja sie nie moge powstrzymac jak widze takie rzeczy
to jest zwyczajne nabijanie ludzi w butelke i tym razem napierw sie upewnilam z cena wiec same mi przyznacie ze mam racje
prosze bardzo cena nowej maty skoro nowa jest za 34euro to jak mozna sprzedawac uzywana w super stanie w cenie promocyjnej za 35:confused: normalnie szok:szok:

dziewczyny nie dajcie sie nabijac w butelke takie rzeczy to mozna sprzedac za 3 paczki pampersow
a nie w cenie nowej :szok: chodzi mi o to , ze jak cos kupuje nowe i kosztuje 100euro to jak juz jest to uzywane to sprzedaje za 50% ceny a nie jakies kosmiczne ceny jak tu podajecie :no:

czyli nowa mata kosztuje 35e to mozesz ja sprzedac za maksymalnie 17e tak jak powiedzialam jakies 3 paczki pampersow a nie cena nowej

co do kolyski skoro nowa kosztuje 99e to ja sugruje cene maksymalna 45e a nie 100e bez zartow moje drogie panie

Ja osobiscie uwazam ze tak sie powinno psrzedawac zeczy z 2 reki ze sie tak wyraze za polowe ceny

wiec kolyska maksymalnie wartosc 4 paczki pampersow + 20e , wiec ja prosze was nie robie sobie ja w tym temacie
choc temat kolyski to jak dla mnie jest 70e za nowa bo teraz podrozaly ale to szczegol wiec maksymalnie 30e to naprawde uczciwa cena

Osobiscie preferuje inna metode sprzedazy rzeczy uzywanych jak np: polowa ceny 50% albo wymiana na cos innego czy ewntualnie symoliczne ceny

Dobra ja juz wiecej sie nie wypowiadam ale to musialam powiedziec bo mi serce sie kraja jak widze takie naciaganie na kase to jest nie fer moim zdaniem , musialam powiedziec zeby inne mamy mogly same to ocenic i nie dac sie robic w bambuko :-p

przysiegam ze to ostatnie moje zdanie na temat tych cen i sie wiecej nie bede mieszala i przepraszam moderatorow ale mam chyba za dobre serce i musialam to pruszyc a teraz ide sobie walne lampke dobrego winka z mamusia to moze ostudzi moje emocje ehhhhhhhhh...........

EDYCJA:
oglaszam wszem i wobec ze kolyska jest moja i nie musicie sie juz o nia bic!!!!!!

Gratuluje serdecznie Justynko i mam nadzieje ze udalo ci sie kupic ja w rozsadnej cenie:confused: jak mozesz to napisz mi na priva ile dalas :confused: pozdroweczki ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry