reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
httpwww.toys.ieP&#1.jpgmam na sprzedaz te mate:) cena 35 euro:)stan bardzo dobry:)

100jurka za uzywke :confused::szok::szok::szok::szok::szok::szok: mialam isc ale nie dalam rady jak to zobaczylam
bo to są jakies kpiny ja widze
nie robice sobie zartow z ta cena choc to nie moja sprawa

a teraz babeczki lece juz naprawde i do wieczorka bo jak poczytam jeszcze troche to nie dolece hi hi :-):-):-)
No dokladnie:tak: Nie twoja...

ja juz pisalam ja sie wycofuje z licytacji to bierzcie sobie za ile chcecie ja nie potrzebuje tylko chcialam doradzic ze nie warto przeplacac hi hi

właśnie Cichopek masz racje , przeciez wyraznie napisalam ze ja nie kupuje i nie potrzebuje tylko chcialam doradzic zeby nie przeplacac ale ja cie kolezaneczko nie nazwe Ślepoto jak CIchopek bo to juz moze byc obraza hi hi :-)
Wyraznie napisalas, ze sie wycofujesz:tak: kolezanko...

Mnie sie juz nie chce z Toba dyskutowac, bo to sie troche z celem na tym watku mija. Ale skoro denerwuje Cie, ze ludzie kupuja cos za wiecej niz faktycznie jest warte, to moze wejdz sobie na Allegro:confused: To cos dla Ciebie:tak: Tam to dopiero ludzie sobie "kpiny i zarty" z podbijaniem cen robia;-)
A co do kolyski, to z Justysia i Krycha dogadalysmy sie na privie... Po sprawie:-) dzieki Kasiu:-)

Skoro jesteście w nastroju do licytacji to sie przypominam-futro na sprzedaż mam(cena wywoławcza20e)-dawać!!!!
Nie a tak serio(choc futro naprawdę chętnie sprzedam)to j ma kolegę w pracy i jego dziewczyna jest w ciąży-i marzy jej się kołyska(sama jej reklamowałam,bo Dawidek miał-mój Tata sam zrobił-dębowa,na płozach,śliczniutka-a dodam,że tata jest zołnierzem zawodowym:)) i właśnie mówiła,że jak gdzieś dorwę to mam jej kupić.Sadzę jednak,że cena 100troszkę wygórowana jak na jej warunki.Może jak ciut taniej puścisz to wezmie...Tylko niech dziewczynki spuszczą troche z tej "walki o ogień":)))))
Aha-jakbyś mogła to poproszę fotke-bo tak w ciemno nie bardzo....

Słuchajcie, czy ma któraś z Was na sprzedaż książkę "Język niemowląt" słyszałam, że fajna i bardzo przydatna plusem jest jeszcze to, że lubię nabywać jakieś ciekawe książki :tak: i mieć je na własność:tak:

reklama
Do góry