reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
dziewczynki przypominam sie:) mam na sprzedaz kolyske z materacykiem,sterylizator aventa,i..maszynke do strzyzenia psa;D

Mamo Ady przykro mi ale ja juz zaklepalam ta kolyske :) Kasia chyba zapomniala napisac :) tylko ceny nie podala mi jeszcze albo przeoczylam gdzies Kasia ile za nia??

hej dziewczynki,kolyske pchne za 35 euryczkow:tak: justysia zaklepala kolyske ale moze sie dogadacie jakos?? a maszynke to mamo ady bierz od zaraz moge wyslac poczta:)))))))))
No to ja dam Ci za nia 50€!!!
A jaki jest w ogole stan kolyski? Ma materacyk? Nowy czy jakis wysmigany?

To ja €52,50... A tak powaznie dziewczynki, to ja taki kawal mam i jeszcze biore to wszystko, co Kasia sprzedaje... Kasiu, pomoz! Apeluje do Twojego matczynego serca :-D Moje dziecko przeciez musi na czyms spac a zawsze sie tak kolyska marzyla :-(
:-D :-D :-D

Widzę, że mamy w takim razie problem, bo ja również sobie wymyśliłam dla mojego Krawaciątka kołyskę!

jakoś drogo tu u was , chyba jestescie smieszne 50e za uzywana kolyske:confused::confused::confused:
toz nie badzcie glupie w sklepie nowe po 70 jurka
Phi hi hi

jakoś drogo tu u was , chyba jestescie smieszne 50e za uzywana kolyske:confused::confused::confused:
toz nie badzcie glupie w sklepie nowe po 70 jurka
Phi hi hi
Nowa widzialam za 90€ i nie jestem pewna czy miala materacyk...
I z calym szacunkiem... kazda z nas chyba najlepiej zna mozliwosci swojego portfela i sama zadecyduje czy 50€ to dla niej duzo czy malo...

reklama
Phi hi hi hi hi ...... gdzie ty mama_ady widzials kolyski po 90e:szok::szok::szok:
nie myl pojec moja droga kolyski sa po 70e a duze lozeczka po 90e i wyzej
a co moze nie mam racji :confused::confused::confused:

Do góry