reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
dziewczynki przypominam sie:) mam na sprzedaz kolyske z materacykiem,sterylizator aventa,i..maszynke do strzyzenia psa;D

Mamo Ady przykro mi ale ja juz zaklepalam ta kolyske :) Kasia chyba zapomniala napisac :) tylko ceny nie podala mi jeszcze albo przeoczylam gdzies Kasia ile za nia??

hej dziewczynki,kolyske pchne za 35 euryczkow:tak: justysia zaklepala kolyske ale moze sie dogadacie jakos?? a maszynke to mamo ady bierz od zaraz moge wyslac poczta:)))))))))
No to ja dam Ci za nia 50€!!!
A jaki jest w ogole stan kolyski? Ma materacyk? Nowy czy jakis wysmigany?

To ja €52,50... A tak powaznie dziewczynki, to ja taki kawal mam i jeszcze biore to wszystko, co Kasia sprzedaje... Kasiu, pomoz! Apeluje do Twojego matczynego serca :-D Moje dziecko przeciez musi na czyms spac a zawsze sie tak kolyska marzyla :-(
:-D :-D :-D

Widzę, że mamy w takim razie problem, bo ja również sobie wymyśliłam dla mojego Krawaciątka kołyskę!

jakoś drogo tu u was , chyba jestescie smieszne 50e za uzywana kolyske:confused::confused::confused:
toz nie badzcie glupie w sklepie nowe po 70 jurka
Phi hi hi

jakoś drogo tu u was , chyba jestescie smieszne 50e za uzywana kolyske:confused::confused::confused:
toz nie badzcie glupie w sklepie nowe po 70 jurka
Phi hi hi
Nowa widzialam za 90€ i nie jestem pewna czy miala materacyk...
I z calym szacunkiem... kazda z nas chyba najlepiej zna mozliwosci swojego portfela i sama zadecyduje czy 50€ to dla niej duzo czy malo...

reklama
Phi hi hi hi hi ...... gdzie ty mama_ady widzials kolyski po 90e:szok::szok::szok:
nie myl pojec moja droga kolyski sa po 70e a duze lozeczka po 90e i wyzej
a co moze nie mam racji :confused::confused::confused:

Do góry