kasia limerick
Fanka BB :)
hej dziewczynki,kolyske pchne za 35 euryczkow justysia zaklepala kolyske ale moze sie dogadacie jakos?? a maszynke to mamo ady bierz od zaraz moge wyslac poczta))))))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczynki,kolyske pchne za 35 euryczkow justysia zaklepala kolyske ale moze sie dogadacie jakos?? a maszynke to mamo ady bierz od zaraz moge wyslac poczta))))))))
dziewczynki przypominam sie mam na sprzedaz kolyske z materacykiem,sterylizator aventa,i..maszynke do strzyzenia psa;D
Mamo Ady przykro mi ale ja juz zaklepalam ta kolyske Kasia chyba zapomniala napisac tylko ceny nie podala mi jeszcze albo przeoczylam gdzies Kasia ile za nia??
No to ja dam Ci za nia 50€!!!hej dziewczynki,kolyske pchne za 35 euryczkow justysia zaklepala kolyske ale moze sie dogadacie jakos?? a maszynke to mamo ady bierz od zaraz moge wyslac poczta))))))))
No to ja dam Ci za nia 50€!!!
A jaki jest w ogole stan kolyski? Ma materacyk? Nowy czy jakis wysmigany?
To ja €52,50... A tak powaznie dziewczynki, to ja taki kawal mam i jeszcze biore to wszystko, co Kasia sprzedaje... Kasiu, pomoz! Apeluje do Twojego matczynego serca Moje dziecko przeciez musi na czyms spac a zawsze sie tak kolyska marzyla :-(o żesz, to ja daje 52 €!
To ja €52,50... A tak powaznie dziewczynki, to ja taki kawal mam i jeszcze biore to wszystko, co Kasia sprzedaje... Kasiu, pomoz! Apeluje do Twojego matczynego serca Moje dziecko przeciez musi na czyms spac a zawsze sie tak kolyska marzyla :-(
Nowa widzialam za 90€ i nie jestem pewna czy miala materacyk...jakoś drogo tu u was , chyba jestescie smieszne 50e za uzywana kolyske
toz nie badzcie glupie w sklepie nowe po 70 jurka
Phi hi hi