reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Dzieki dziewczyny!

Patrzylam na ten Martuski i owszem wydaje sie lzejszy ale ten Twoj Lewcia ma oslonke na nozki i folie, a to bardzo przydatne dodatki. 10 kg to nie jest tak zle.....szczegolnie jesli da sie go zlozyc jedna reka.CHetnie bym go zobaczyla. Mieszkasz w Tuam prawda?

reklama
Dzieki dziewczyny!

Patrzylam na ten Martuski i owszem wydaje sie lzejszy ale ten Twoj Lewcia ma oslonke na nozki i folie, a to bardzo przydatne dodatki. 10 kg to nie jest tak zle.....szczegolnie jesli da sie go zlozyc jedna reka.CHetnie bym go zobaczyla. Mieszkasz w Tuam prawda?

Tak mieszkam w Tuam i jestem cały czas w domciu, bo troszke jesteśmy podziębione z córcią :) Także zapraszam do oględzin i na pyszną kafkę:biggrin2:

Lewxia- podaj mi twoj adres prosze na pw. Napisz jak dojechac do Ciebie od stacji benzynwej albo od Palatze Fields.....Przyjade z kumpela ok 13-30-14 jesli to ok....

Dziewczyny przypominam sie!!!
Wszystko czego potrzebujesz dla babyboy od urodzenia do ok roku:tak:

Sprzedam Ciuszki dla chłopczyka 0-12 m, wiekszosc 3-6 :-)m........zapraszam
ponad 10 szt spodni, 6 par dresikow, 15 szt czapeczek, 12 bluzek, 4 bluzy, 10 tshirtow, 4 koszule, 2 kurteczki, 2 grube sweterki, buciki nike, sandalki, kapcie, ponad 40 szt spioszkow kaftanikow body.....80e

zalezy mi na szybkiej sprzedazy, bo zbieram na wozek:-D:-D:-D:sorry2:

HEJ mamunie mam na sprzedasz koszyk różowo biały z stojakiem cena 30€ :tak: :tak:wanienkę za 5€ :tak:oraz ciuszki, czapeczki ,buciki itd .dla dziewczynki od 0-6 miesięcy dwa duże wory za 60€ :tak::tak:zainteresowanych zapraszam na pv.. pa

Mam na sprzedanie 2 wózki spacerowe:tak::

1. Spacerówka Tako Sportster na dużych kołach wraz z osłonką na nóżki, torbą i oryginalną folią przeciwdeszczową.Spacerówka posiada 5-punktowe pasy i rozkładane do pozycji leżącej oparcie oraz duży kosz na zakupy.Kolor czerwono-kremowy.Wózek jest odpowiedni dla dziecka od 6 m-cy do około 4 lat.Cena 45e

2. Spacerówka typu parasolka na małych podwójnych kółkach wraz z osłonką na nóżki i oryginalną folią.Wózek jest koloru niebiesko-granatowego; posiada pasy i rozkładane do pozycji leżącej oparcie.Wózek jest odpowiedni dla dziecka od 6 m-cy do około 4 lat.Cena 25 e.

3. Sterylizator AVENT Naturally Express Electric Steamer na 6 butelek.Stan bdb.Cena 25 e

4. Odzież ciążowa: spodnie H&M MAMA rozm 16 (rozmiar jest troszkę zawyżony), elegancki komplet tunika + spodnie rozm XXL, elegancka bluzka z rękawkiem 3/4 wiązana z tyłu.

Załączniki

• SL271417..JPG
    SL271417..JPG
    87,7 KB · Wyświetleń: 19
  • SL271415..JPG
    SL271415..JPG
    90,9 KB · Wyświetleń: 29
  • 21otZDOrCaL._SL500&#9.jpg
    21otZDOrCaL._SL500&#9.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
dziewczynki przypominam sie:) mam na sprzedaz kolyske z materacykiem,sterylizator aventa,i..maszynke do strzyzenia psa;D

haha jak milo!myslalam ze najpierw dasz mi znac ze sprzedajesz kolyske ode mnie zebym mogla ja odzyskac ale trudno!

a ja oddam za paczke pampersikow troche ciuszkow dla malej damy(0-3 i troche 3-6).
pozdrawiam

reklama
Sprzedam Graco Stylus Travel System (spacerówka + fotelik) dorzucę śpiworek, torbę i folię przeciwdeszczową. Kolor grafitowo czerwony. Cena 80E
Stan byłby idealny, gdyby nie ta czarna plama na daszku pod spodem. Poprostu wybrudził się przy składaniu. Fotelik natomiast idealny, uzyty zaledwie kilka razy.

Załączniki

• DSC_0618..jpg
    DSC_0618..jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC_0617..jpg
    DSC_0617..jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC_0612..jpg
    DSC_0612..jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0615..jpg
    DSC_0615..jpg