reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama

Załączniki

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
HAhahahhah uśmiałam się do łez:-D:-D:-D:-D Ja od mojej teściowej dostaje na święta kr:-Dem na celulit i przeciw zmarszczkowy:wściekła/y::no: tak sobie pomyślałam że może myśli o sobie i jak dla niej to kremiki jak najbardziej od serca ale mnie nerw wzioł:szok: Ale używam może mi co nieco wyprostuje heheh:-D DZIEWCZYNY ponawiam oferte z wozem do sprzedania tyle że dzisiaj wyjełam go z kartonu i okazało się że wóz jest troche inny ale jak dla mnie ładniejszy bo nie całkiem czarny a czarny z lekkim beżem lub kawą z mlekiem jak zwał tak zwał ale jest:-D nowy wóz + śpiworek czerwono czarny Wózek dla dwójki dzieci rok po roku:tak: Cena 200:)

HAhahahhah uśmiałam się do łez:-D:-D:-D:-D Ja od mojej teściowej dostaje na święta kr:-Dem na celulit i przeciw zmarszczkowy:wściekła/y::no: tak sobie pomyślałam że może myśli o sobie i jak dla niej to kremiki jak najbardziej od serca ale mnie nerw wzioł:szok:
zawsze mozesz stopy nimi smarowac!

Kasiu IE-sorki,chyba znowu nie na temat

Ostatnia edycja:
sprzedam elektroniczny laktator medela
PS. brakuje jednaj nakretki ale dałam inna która pasuje:tak:
cena 30 euro .Cavan

Mam na sprzedanie:

1. Odzież ciążową: spodnie ciążowe H&M MAMA rozm. 46 (rozmiar jest trochę zawyżony), bluzkę ciążową z rękawem 3/4 wiązaną z tyłu oraz elegancki komplet ciążowy: tunika ze spodniami.Cena 30 euro za wszystko.

2. Ubranka dla chłopca 12-18m-cy markowe, np:Next, Adams, Mothercare i inne.Są tego dwie duże torby oraz 5 par bucików 20-22(nike, gufo,emel-profilowane).Cena 50 e za wszystko

Zdjęcia na e-maila

Tel 0863582854, GG 2519696

reklama
Do góry