reklama
Agulka, melduję grzecznie , ze kupka po grochóweczce taka jak zawsze. poza tym, żadnych dolegliwości brzuszkowych moje oko sie nie dopatrzyło:-).
My fasolkę i kalafiorek też już jedliśmy- fasolka nie za bardzo podchodziła, ale kalafiorek w zupce był pyszny
Bardzo się cieszę i dzieki za wiadomosc, jak będz\ę robiła to na pewno teraz dam mu spróbowac;-)
Justa ja gotuję zupkę śmietnik, czyli do wywaru( zazwyczaj rosołku) dodaję posiekaną kapustę, fasolkę szparagową i kalafior i dużo marchwi. Mały wcinaMój odkurzacz wciąga wszystko. Nie zauażyłam jakiś sensacji związanych z cięższym jedzonkiem. Tylko kapusty nie jadł,bo nie mam pomysłu na nią.
I jeszcze kapustę gotuję, a właściwie rozgotowuję i dodaje ociupinkę masełka i podaje z mięskiem i ziemniaczkami
Duża kolacja podziałała. Tzn budził sie dziś , ale z innych powodów niż głód. z tego się cieszę, że je tylko już raz w nocy ( oby tak dalej) . Jak zjadł kolację prze 19 to dopiero 150 ml mleka o 3:30 a cycek później o 7:30
Ostatnia edycja:
Mam pyatnie, czy moge dawac Stasoiwi 'wlasnorezcnie' sporzadzona herbate? tylko jaka? zielona? bo te z Hippa czy Bobovity to slodzone, granulowane cholerstwo i w ogole fuuu
czy wy juz dajecie smazone potrawy? jajecznice? ale chyba na wodzie , nie na masle?
My dzis jedlismy na sniadanko kasze jaglana - to najzdrowsza z kasz. Nie musze dodawac ze Stasiowi baaardzo samkowala.
czy wy juz dajecie smazone potrawy? jajecznice? ale chyba na wodzie , nie na masle?
My dzis jedlismy na sniadanko kasze jaglana - to najzdrowsza z kasz. Nie musze dodawac ze Stasiowi baaardzo samkowala.
nie nie nie zdecydowanie niePytam sie o te jajecznice na masle...bo smazone maslo wytraca szkodliwa substancje dlatego nawet sobie z rzadka taka jajowke przyrzadzam...no ale chyba smazonych schaboszczakow nie dajecie jeszcze;-)
Krzysio teraz je najczęściej jako razem ze szpinakiem;-) a szpinak u nas codziennie
reklama
Tak bardzo się nie wyróżniasz Krzysio mielonego jadł wczoraj, dzisiaj będze jedna z super zup czyli żurek, a schabowego nie bo ma tylko jednego zęba. Zawsze podjada to co jemy na obiad o ile oczywiście możeAmanda jadla i mielone i schabowe i frytki i jajecznice na masle i wogole wszystko to, co my :-) widze, ze sie wyrozniam od innych mam, bo nie patrze w te eeee ksiazki