ale taki suchy??????Normalny, kupowany w woreczku w EKO
reklama
ale taki suchy??????
To opowiesz jutro jaką kupę miał i czy miał wzdęcia. Bo podobno sie jej tak wcześnie nie daję bo bardzo wzdymająca. Dlatego byłam ciekawa jaki ten groch.
Może kiedyś i ja się skuszę , daj znac jak tam.
Na obecną chwilę jest spokój i mały ładnie śpi.
Agulka u nas mały już wsuwał groszek fakt, ze taki zielony, ale w słoiczkach -obiadkach też jest groszek i jak próbowałam małego tym karmić to mały zaznajomił się już z nim.
Agulka u nas mały już wsuwał groszek fakt, ze taki zielony, ale w słoiczkach -obiadkach też jest groszek i jak próbowałam małego tym karmić to mały zaznajomił się już z nim.
ja też adasiowi już dawałam groszek pod różną postacia i też wszystko oki, ale suchego jeszcze nie.Na obecną chwilę jest spokój i mały ładnie śpi.
Agulka, melduję grzecznie , ze kupka po grochóweczce taka jak zawsze. poza tym, żadnych dolegliwości brzuszkowych moje oko sie nie dopatrzyło:-).
My fasolkę i kalafiorek też już jedliśmy- fasolka nie za bardzo podchodziła, ale kalafiorek w zupce był pyszny
My fasolkę i kalafiorek też już jedliśmy- fasolka nie za bardzo podchodziła, ale kalafiorek w zupce był pyszny
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś uwielbia wszystkie warzywa.:-)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mój odkurzacz wciąga wszystko. Nie zauażyłam jakiś sensacji związanych z cięższym jedzonkiem. Tylko kapusty nie jadł,bo nie mam pomysłu na nią.