luandzia1
Entuzjast(k)a
Różnie tak jak pisałam z domowych ewentualnie rosół a jeżeli chodzi o słoiczkowe to też nie wszystkie najbardziej chyba smakuje jej pomidorowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak robisz to miesko w sosiku to moze i ja jutro hani przygotuejMoże w sosiku???? Bedzie soczyste i mięciutkie ja tak zawsze Kubusiowi robię.
i tak trzymaj Zuźka, brawoDzisiaj Zuzka zjadła coś z poza schematu powiedziałabym nawet że jej dzisiejszy jadłospis ze schematem nie miał nic wspólnego ale mam nadzieje że po jednym dniu nic jej nie będzie bo raczej w najbliższym czasie nie mam zamiaru aż tak urozmaicać jej diety.
Wszystko przez to że spędziłyśmy cały dzień u mojej babci a wiadomo jak z babciami bywa .
na obiad zjadła trochę barszczu (zabielanego) z ziemniakami , uduszone mięso z giczy cielęcej , kawałek (spory) szarlotki (domowej) po drzemce kanapkę z masłem (wek bez skóry) i gotowany kalafior (którego nie chciała jeść na obiad a później jadła aż jej się uszy trzęsły) i po powrocie do domu poprawiła kisielem z bobofruta z tartym jabłkiem oprócz tego oczywiście cyc i to nawet dość często