reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
Adaś zjadał do wczoraj wszystko. A marchewką z jabłuszkiem starkowaną najbardziej. A tu wczoraj niespodzianka. Jak daję ziemniaczki, mniamnia a jak marchjewkę to wypluwa. to dałam pomieszanę ziemniaki z marchwią to tak mielił jęzorem, że marchewę wypluł a resztę zjadł.

majandra chyba poskutkowało. zamiast owocków po 18 dostał sytą kolację o 19 i spał dzis nawet ładnie - w odpowiednim wątku opisałam jak.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj Zuzka zjadła coś z poza schematu powiedziałabym nawet że jej dzisiejszy jadłospis ze schematem nie miał nic wspólnego:baffled: ale mam nadzieje że po jednym dniu nic jej nie będzie bo raczej w najbliższym czasie nie mam zamiaru aż tak urozmaicać jej diety.
Wszystko przez to że spędziłyśmy cały dzień u mojej babci :rofl2: a wiadomo jak z babciami bywa .
na obiad zjadła trochę barszczu (zabielanego) z ziemniakami , uduszone mięso z giczy cielęcej , kawałek (spory) szarlotki (domowej) po drzemce kanapkę z masłem (wek bez skóry) i gotowany kalafior (którego nie chciała jeść na obiad a później jadła aż jej się uszy trzęsły) i po powrocie do domu poprawiła kisielem z bobofruta z tartym jabłkiem oprócz tego oczywiście cyc i to nawet dość często:szok:

Dzisiaj Zuzka zjadła coś z poza schematu powiedziałabym nawet że jej dzisiejszy jadłospis ze schematem nie miał nic wspólnego:baffled: ale mam nadzieje że po jednym dniu nic jej nie będzie bo raczej w najbliższym czasie nie mam zamiaru aż tak urozmaicać jej diety.
Wszystko przez to że spędziłyśmy cały dzień u mojej babci :rofl2: a wiadomo jak z babciami bywa .
na obiad zjadła trochę barszczu (zabielanego) z ziemniakami , uduszone mięso z giczy cielęcej , kawałek (spory) szarlotki (domowej) po drzemce kanapkę z masłem (wek bez skóry) i gotowany kalafior (którego nie chciała jeść na obiad a później jadła aż jej się uszy trzęsły) i po powrocie do domu poprawiła kisielem z bobofruta z tartym jabłkiem oprócz tego oczywiście cyc i to nawet dość często:szok:
i tak trzymaj Zuźka, brawo:tak::tak::tak:

I super!!!! Napisz tylko później jaką kupke zrobiła??? Bo jestem bardzo ciekawa :)

Kuba ostatnio zajadał się sernikiem domowej roboty :) hmmm sernikiem naturalnie swojej mamusi.

reklama
Do góry