reklama
no i ja wlasnie z tym mam problem bo od kilku lat jadam pieczywo chrupie Wasa a ono jest chyba za twarde dla podniebienia malucha...wiec bede musiala zaczac kupowac jakis "normalny" chlebek by przyzwyczajac go do jego jedzenia.Ja dziś też miałam problem ze zjedzeniem śniadania. Musiałam mu dać chleba, że zjeść w spokoju.
no i ja wlasnie z tym mam problem bo od kilku lat jadam pieczywo chrupie Wasa a ono jest chyba za twarde dla podniebienia malucha...wiec bede musiala zaczac kupowac jakis "normalny" chlebek by przyzwyczajac go do jego jedzenia.
Hrudziunia, kobieto zacznij jeśc jak normalni ludzie;-) Jak to mój tata mówi: daj dziecku chliba i ziemnioków to będzie spokojnie i długo spało.
Jak bym jadla jak normalni ludzie to wygladalabym jak szafa trzydrzwiowa...a Tobie latwo mowic bo szcuplutka jestes. A ja coz...bede musiala kupowac ten chlibek przynajmniej dla niego...taki normalny, oliwski?...czy tylko w Gdansku, 3Miescie jest chleb oliwski:-)???Hrudziunia, kobieto zacznij jeśc jak normalni ludzie;-) Jak to mój tata mówi: daj dziecku chliba i ziemnioków to będzie spokojnie i długo spało.
Ja też, co to za chleb?????Hruda chyba tylko w Gdańsku bo nigdy o takim nie słyszałam
reklama
jo, oliwski tylko na Pomorzu :-)
Ja też jestem z Pomorza a nawet moim województwem jest woj.pomorskie