reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Oj, chyba jeszcze nie powinny. Wg schematu Nutricii dopiero po 12. miesiącu.Czy nasze maluchy mogą jeśc arbuza?????????
Ciekawe czemu, przeciez to prawie woda...czy to cytrus?Oj, chyba jeszcze nie powinny. Wg schematu Nutricii dopiero po 12. miesiącu.
Ja dzis zrobilam Staskowi jogurt naturalny z podgotowanym startym jabluszkiem + cunamon..pychota...sama bym zjadla taka miseczke!
Larcia - avocado? ale proporcjonlanie chyba mniej niz jablka bo tluste jest...ale jakie zdrowe!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
arbuzy jeszcze nie są dobre, ostatnio S pokusił się na taki czerwony,ale to nie ten smakoki tylko pytam , bo w sklepie widziałam pięknie czerwonego arbuza.;-)
izabela352
Fanka BB :)
wiecie co, mi tu w pl zadne owoce nie smakuja (oprocz naszych rodzimych, typu truskawki czy jablka). arbuz "prosto w pola" czy brzoskwinia "prosto z drzewa" to jest to!
arbuzy jeszcze nie są dobre, ostatnio S pokusił się na taki czerwony,ale to nie ten smak
wczoraj sie skusilam :-(
bleeee, bleeee, fuj
reklama
Mój maluszek niestety nie jada kaszek ma na wszystkie uczulenie i szczerze ich niecierpi. Chyba nie toleruje mleka modyfikowanego i kaszek smakowych. Wszystkie jogurty są ok.
Najchętniej jadłyby tylko cycusia, ale to mmie bardzo cieszy. ;-)
Więc na śniadanko zaraz po maminym mleczku jadamy jogurcik albo chlebek z masełkiem albo jakiś obiadek. Zależy na co mały ma ochotę.
Obiady gotuje sama, słoiczek tylko w sytuacji awaryjnej.Potem j.akiś owoc na dseser, poza tym chrupki i biszkopciki.
Najgorsze te śniadania wszystkie dzieci uwielbiają kaszki i można z nimi wiele zrobić.
Czasami brakuje mi koncepcji na te nasze śniadanka. Może wy macie jakieś propozycje
Najchętniej jadłyby tylko cycusia, ale to mmie bardzo cieszy. ;-)
Więc na śniadanko zaraz po maminym mleczku jadamy jogurcik albo chlebek z masełkiem albo jakiś obiadek. Zależy na co mały ma ochotę.
Obiady gotuje sama, słoiczek tylko w sytuacji awaryjnej.Potem j.akiś owoc na dseser, poza tym chrupki i biszkopciki.
Najgorsze te śniadania wszystkie dzieci uwielbiają kaszki i można z nimi wiele zrobić.
Czasami brakuje mi koncepcji na te nasze śniadanka. Może wy macie jakieś propozycje