majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Kurna, a ja muszę wrócić do karmienia 5 razy, bo Maciuś jednak nie wyrabia. Będzie jadł mleczko 3 razy na dobę (6 - z dodatkiem kaszki,15:30 - po obiadku na popitkę,19 - po owocach z kaszką na popitkę).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też jest na cycu ale obiadki uwielbia zjada duży słoiczek i rozgląda się za więcej a owocki to różnie czasami cały słoiczek ale juz z mniejszym zapałem niz obiadek no i chrupki uwielbia nigdy nie odmówi :-):-)Aż Wam zazdroszczę takich łakomczuchów. Mój to najlepiej jadłby samego cyca czasem tylko ruszy parę łyżeczek kaszki, trochę zupki albo jakiegoś ziemniara z miesiwkiem no i deserku cały słoiczek( jedynie to jada bez problemu).
Aż Wam zazdroszczę takich łakomczuchów. Mój to najlepiej jadłby samego cyca czasem tylko ruszy parę łyżeczek kaszki, trochę zupki albo jakiegoś ziemniara z miesiwkiem no i deserku cały słoiczek( jedynie to jada bez problemu).
ja czuje to samo co ty:-(Mateuszka karmilam tylko nieale 5 miesiecy a to wszystko przez to że Ola byla w szpitalu i jak jezdzilam do niej to Mateuszek zostawal u babci no i dostawal zupki, sciągalam mu też mleczko ale jemu oczywiście to nie starczalo no i byl dokarmiany Bebiko i sam poprostu zaczol gardzić cycusiemGagulec to ja mam wyżuty sumienia, że wystarczająco długo nie walczyłam o karmienie piersią :-( wcześniej tego nie czułam, ale teraz bardzo mi tego brak i co tu ukrywać czuję się gorsza :-(
Mati jak widzi jedzonko i picie to też się trzęsie a jak tak przejde z butelką obok niego i mu jej nie dam to jest ogromny placzMaciuś trzęsie sie na każdy rodzaj jedzenia.
U nas to samo, dlatego staram się nie robić na jego oczach jedzonkaa jak tak przejde z butelką obok niego i mu jej nie dam to jest ogromny placz