reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, jak lubi wodę, to może dawaj samą wodę. A daję ostatnio już mniej, jakieś 120 ml, ale wypija ok. połowy, bo sypię tylko pół miarki mleka, więc mu nie podchodzi. Już od kilku dni nie dostaje w nocy mleka, tylko raz z piersi. Po prostu przestał się budzić. Tzn. teraz przez ząbki się budzi, ale szybko zasypia jak np. dostanie Ibum lub cycka. Zaczynałam od 90 ml wody plus 3 miarki. Z każdym podaniem dolewałam 10 ml i ujmowałam pół miarki mleka.
majandra
Klavell, ja bym nie dawała jeszcze rabarbaru. Roślina ta zawiera dużo szczawianów – związków, które utrudniają wchłanianie wapnia.
majandra
Powodzenia, Agulka:-)
W kwesti Niekapka czy Kapka...okazalo sie ze ten moj maly cwany Zarloczek po prostu nie chce pic herbatek. Wlasnie przepieknie wypil prawie caly Kapek soczku przecierowego, rozrzedzonego z woda. W sumie sie mu nie dziwie bo te herbatki to nic dobrego. No nic, naucze sie robic kompoty i bede wekowac.:-)
reklama
majandra
Nie ma sprawy. Myślę, że za kilka dni to już nie będzie się budził. Maciuś dziś obudził się raz na cycka i raz na smoczkamajandra O 3:30 dałam małemu 120ml wody w tym 2 miarki mleka. Nie protestował wszystko wypił a nawet chyba się nie zorientował. Dziś dodam do wody 1 miarkę. Myślę, że za parę dni będzie sama woda.;-) Dzięki.