reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

Hruda to tak jak ja, muszę się weków nauczyc, na razie korzystamy z tych co Ś.P. babcia nam zostawiła, mamy całą piwnicę.
Majandra jak Ty tak mówisz, że niedługo Adaś nie będzie się budził na drugie jedzenie, to na pewno tak będzie. Ty wiesz wszystko(, ale się polizałam).

reklama
Kalorie kalorie i jeszcze raz kalorie jak ja tego słowa nie lubię :wściekła/y:

Nie wiem, ale mnie tak soki rozmącone z wodą smakują hmmmm jak tu napisać aby nie zaklnąć :dry: nie no przesadzam, ale ochyda!!!!!! Dlatego jak już daje Kubie coś do picia to patrze na siebie czy mi to smakuje czy nie bo to w końcu też człowiek i ma kubki smakowe. Tak więc soczków nie rozcieczam jak już daje to daje, ale przeszłam na kompoty tesciowa zawekowała w tamtym roku mnóstwo kompotów więc mam zapas dla Kubusia.

MATKO właśnie Kuba zjadł troche gazety z programem!!!! :szok::szok:

Kasiu, ale jeśli Kubie smakują rozcieńczone to nie musisz robić "pod siebie".

Maciuś też zjadł kiedyś trochę gazety. Powinni do mleka dodawać celulozę, bo chyba dzieciaczkom jej brakuje:-D:-D:-D

Kalorie kalorie i jeszcze raz kalorie jak ja tego słowa nie lubię :wściekła/y:

Nie wiem, ale mnie tak soki rozmącone z wodą smakują hmmmm jak tu napisać aby nie zaklnąć :dry: nie no przesadzam, ale ochyda!!!!!! Dlatego jak już daje Kubie coś do picia to patrze na siebie czy mi to smakuje czy nie bo to w końcu też człowiek i ma kubki smakowe. Tak więc soczków nie rozcieczam jak już daje to daje, ale przeszłam na kompoty tesciowa zawekowała w tamtym roku mnóstwo kompotów więc mam zapas dla Kubusia.
Moja droga, gdybym ja jadla co mi smakuje latwiej byloby mnie przeskoczyc niz obejsc. Ty i wiele z was to szczuple dziewcyzny i mozecie pozwolic sobie na takie rarytasy ktorymi wymieniacie sie w watku kulinarnym. W mojej i meza rodzinie wszyscy maja tendencje do tycia dlatego nie chcialbym zaprogramowac mojego Staska na grubaska. Nie odchudzam go ( ani siebie!) ale oszczedzam kalorycznosc ponad to co niezbedne. Atru kiedys pisala o kom. tluszcowych ktore powstaja ( i nie gina!) juz w tak mlodym organizmie.To prawda!

Nie no dziewczyny wiem macie racje, też nie chce doprowadzić do tego aby kiedyś Kuba powiedział to przez Ciebie bo teraz nagromadzone tkaneczki tłuszczowe zostają na całe życie, ale w tej kwestii soczków daje mu cały taki z butleczki, ale jak pisałam przeszłam na kompoty bo przyznam się bez bicia nie musze za nie płacić bo nie musze ich kupować :zawstydzona/y:

Hruda nie inny :tak::-) tak jak pisałam w zeszłym roku teściowa zrobiła zapas ponad 100słoików to możemy wybierać i przebierać.

reklama
Do góry