reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

Justynka to jest co prawda od 9 miesiąca, ale mój Kubala już obcował z nabiałem i nie wykryłam u niego objawów alergii :-) więc jestem spokojna o to. A dawałam mu te nieszczęsne Daninki, które jak pisałam wyladowały w koszu teraz jedziemy na jogurcie naturalym z owocami :-)

reklama
Justyna dobrze pamiętam, że tak jak ja miałaś zabrac się za ząbki, czy pomyliłam osoby? A jak to Ty, to jak Ci idze ich naprawa??????? Mi przez to zapalenie wizyta się odwlekła.

Kasiu moja znajoma też dosc szybko dawała nabiał. Na początku przez 3,4 m-ce było ok. A teraz mała ma skończony roczek i niestety nabawiła sie skazy białkowej. Lekarz jej mówił, że to przez szybkie wprowadzenie nabiału. Nie chcę źle Wam życzyc, tylko opowiadam jak skończyło sie to u niej.:szok:

Byłam już raz. Teraz idę 15 i 24. Muszę być dzielna,tzn. bez znieczulenia,bo siostrzeniec mojego S(3lata),był 2 dni po mnie. Widzę przez okno,że przyjechał od dentysty do dziadków to mówię do niego i jak tam? A on mi na to: dostałem piłkę od babci i szczoteczkę i pastę i kinder niespdzinkę i order od pani doktor,bo byłem dzielny. To ja mu bez namysłu,a ja byłam niedawno i nic nie dostalam:-( No co Mikołaj na cały glos pod blokiem BO BYŁAŚ NIEDZIELNA!! Teraz muszę wysępić do dntystki wszystkie gadżety,bo 3 latek się za mnie nabija:szok:

Ja jestem nastawiona, ale sie diabelsko boje, mam nadzieję, że pomożesz mi przebrnąc przez tego dentystę. Trzymam za nas kciuki.

My dziś na śniadanko mieliśmy parówki a Mateuszek tak biedaczek patrzal że dalam mu wkońcu sprubować i wiecie co SMAKOWALO MU

Agulka no kurna prywatnie chodzę. Na kasę to chyba miesiąc do przodu musiałabym sie rejestrować i te plomby państwowe:wściekła/y: Mam nadzieję,że stać nas będzie na to,bo wiadomo 1 ząbek jakieś 40 zeta bez znieczulenia trzeba liczyć,ale zrobione jest porządnie i obsługa miła. Najgorzej jest przełamać strach i pójść 1 raz. Dasz radę. Wyleczymy wszystkie,a później zrobimy sobie "odkamienianie" i wybielanie i będziemy miały najpiękniejsze ząbki na całym BB:-D:-D
Ja też mam gacie pełne!

reklama
justyna ja tez bulę za ból, hihihih. Ja jednak muszę z znieczuleniem bo inaczej bym uciekła, jak mój tata ( chyba pietra mam po nim). Kiedyś tak strasznie się darł ( tata) zanim otworzył buzie,ze ludzie na poczekalni chichotali i patrzyli sie na mnie i mamę, a my głowa w drugą stronę. Mam nadzieję, że w tym tygodniu zacznę jeździc,ale dopiero od środy, bo we wtorek mamy bioderka .

Do góry