reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
zacierki,czyli lane kluski? pamietam jak moja babcia robila nam rano zupy mleczne i chlebek z powidlami do tego, pyyyychaMy też tylko podgrzewamy ....... gotujemy tylko do zup ............ zacierki, z makaronem czy ryżem kaszki manny nie trawią moje skarby
zacierki,czyli lane kluski? pamietam jak moja babcia robila nam rano zupy mleczne i chlebek z powidlami do tego, pyyyycha
.................. pycha , ja pamiętam jak mama nam tak robiła.............. moje maluchy tez uwilbiają
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Zamiast być lepiej, to jest gorzej. Myślałam, że jak Maciuś pójdzie do przedszkola, to skończą się problemy z jedzeniem. Niestety, jak na razie, jest gorzej. Zwłaszcza, że teraz siedzimy w domu, bo jest chory. Nie chce nic jeść, prócz tego co sobie ubzdura. Dziś wypił rano mleko, zjadł troszkę mięsa gotowanego i kawałek ciasta (w zamian za wzięcie lekarstwa). Ciągle chodzi i jęczy i otwiera lodówkę w poszukiwaniu jakiegoś przysmaku. Mam już dość. Nie mam siły już na niego. Nie wiem co robić.
donkat
Fanka BB :)
Zamiast być lepiej, to jest gorzej. Myślałam, że jak Maciuś pójdzie do przedszkola, to skończą się problemy z jedzeniem. Niestety, jak na razie, jest gorzej. Zwłaszcza, że teraz siedzimy w domu, bo jest chory. Nie chce nic jeść, prócz tego co sobie ubzdura. Dziś wypił rano mleko, zjadł troszkę mięsa gotowanego i kawałek ciasta (w zamian za wzięcie lekarstwa). Ciągle chodzi i jęczy i otwiera lodówkę w poszukiwaniu jakiegoś przysmaku. Mam już dość. Nie mam siły już na niego. Nie wiem co robić.
a co to za przysmaki Maciusia? slodkosci, czy cos normalnego?
ja bym dawlaa to, co lubi, bo po co na sile wciskac. przyjdzie czas, ze sie sam przekona. u nas tak sie powoli zmienialo.
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateusz tez ostatnio z jedzeniem nie ten tego dziś zjadł na śniadanie Danio i nic po za tym niu udało mi się mu wcisnąc w wieczorem wołał że chce czekolady której oczywiście mu nie dałam no i kolacji tez nie raczył zjeśca wymyślałam cuda żeby cokolwiek zjadł...