reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Czy dajecie jeszcze soczki BoboFruty ( czy coś w tym stylu) ............... sztuczne jedzenie ( czyt ze słoików) ...................... czy wszystko to co Wy rodzice?????

Jakie soki dajecie, z kartonu, typ Hortex............??????

Jedzą i pija już jak dorośli???????
zadałam pytanie a sama nie odpowiedziałam

Daję do picia wodę min., samą, z sokiem ( syropem) malinowym Herbapolu, soki z kartonu rozcieńczane pól na pół z wodą, kompoty, Leona... itp......
Jemy wszystko to samo:tak:

reklama
Angelka tez je to co my.To znaczy zje jak lubi bo z niej niejadek jest.
Pije soki typu smothie pol na pol z woda,woda z sokiem,herbatki owocowe,soczki dla dzieci i zwykle mleko butelkowe lekko podgrzane.
Ostatnio zjadla marynowanego grzybka bo mielismy do obiadu i jak zobaczyla to nie dala spokoju i musiala sprobowac.

Damian jada to co my. jeśli coś mu nie podchodzi nie zjada. Nie próbował jeszcze bigosu.
Pije wodę mineralną niegazowaną, herbatki owocowe niesłodzone i słodzone (teściowa:baffled:), od czasu do czasu Kubusia, albo soczek z kartonika.

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

czy tylko moja gwiazdka pije jescze mleko wieczorem i rano?
u nas od dluzszego czasu to rytual, bez ktorego nie ma dnia.

z drugiej strony to jedyny sposob na nabial, bo jogurty poszly w odstawke a sera bialego nie tknie

czy tylko moja gwiazdka pije jescze mleko wieczorem i rano?
u nas od dluzszego czasu to rytual, bez ktorego nie ma dnia.

z drugiej strony to jedyny sposob na nabial, bo jogurty poszly w odstawke a sera bialego nie tknie
moje skarby codziennie wieczorem dobijają się o kakao:tak: nabiał pod każdą postacia jest mnia, mnia,,,,,,,

Oliwka zawsze wieczorem je kaszkę,czasami rano też i nabiał uwielbia serki,jogurty,kanapki z białym i zółtym serem,także nie ma z tym problemu.:tak::tak::tak:

dawno nikt nie narzekal na marne jedzenie dzieci, wiec ja zaczne:-(
moja gwiazda ostatnio pluje zupami, toleruje tylko rosol.
drugie dania tez je, albo nie. wychodzi czasem an to, ze obiadu ledwie tknie i tyle zje gotowanego:-:)-(
raz przeglodzialm, to poskutkowalo. ale w innych przypadkach chodzila glodna, a nie zjadla:-(

reklama
Do góry