reklama
Hruda pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Ciebie;Harudzi jak dobrze pamiętam to Ty dajesz Stasiowi grysik. Co to jest?
Agulka, grysik to inaczej kasza manna
dzięki Aga - gagulecHruda pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Ciebie;
Agulka, grysik to inaczej kasza manna
a widziałaś resztę na NK?Agulka! Masz prześliczne zimowe dzieci w podpisie!!!
donkat
Fanka BB :)
Klavell, ja bardzo mało grzybów i pieczarek daję. Po pierwsze, są ciężkostrawne, po drugie - nie mają praktycznie żadnych wartości odżywczych. Jeśli daję to po podsmażeniu lub uduszeniu.
ja nie podaje. czasem dajemy malej spod chleba od zapiekanki, ale tak, zeby nie zalapal sie grzybek.
kiedys bratowa dala wiktorkowi zupy pieczarkowej, dostal biegunki, poszla do lekarza i dr kategorycznie zabronila podawac tak malemu dziecku grzyby i pieczarki. majandra ma racje. dlatego tez nie powinno sie dawac ich dzieciom do ukonczenia 7 roku zycia.
AsiaKC
Just mama
a widziałaś resztę na NK?
Nie widziałam i nie zobaczę jeśli nie zaakceptujesz mojego zaproszenia :-)
Nie widziałam i nie zobaczę jeśli nie zaakceptujesz mojego zaproszenia :-)
Juz Cie mam;-)
Ostatnia edycja:
Grysik daje Izabela. Ja w ogole nie daje kaszy manny.U nas też rzadko grzyby i pieczarki sie pojawiaja.
Harudzi jak dobrze pamiętam to Ty dajesz Stasiowi grysik. Co to jest?
A grzyby Stasiek moze raz czy dwa razy jadl do tej pory i tez przy okazji...Choc grzyby nie sa takie zupelnie bezwartosciowe ale nie na tyle zeby je podawac czesto ( bo sa cizkostrawne) i na pewno lepsze sa te lesne niz nasza popularna pieczarka.
Ostatnia edycja:
reklama