reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
Klavell, ja bardzo mało grzybów i pieczarek daję. Po pierwsze, są ciężkostrawne, po drugie - nie mają praktycznie żadnych wartości odżywczych. Jeśli daję to po podsmażeniu lub uduszeniu.

ja nie podaje. czasem dajemy malej spod chleba od zapiekanki, ale tak, zeby nie zalapal sie grzybek.
kiedys bratowa dala wiktorkowi zupy pieczarkowej, dostal biegunki, poszla do lekarza i dr kategorycznie zabronila podawac tak malemu dziecku grzyby i pieczarki. majandra ma racje. dlatego tez nie powinno sie dawac ich dzieciom do ukonczenia 7 roku zycia.

U nas też rzadko grzyby i pieczarki sie pojawiaja.

Harudzi jak dobrze pamiętam to Ty dajesz Stasiowi grysik. Co to jest?
Grysik daje Izabela. Ja w ogole nie daje kaszy manny.
A grzyby Stasiek moze raz czy dwa razy jadl do tej pory i tez przy okazji...Choc grzyby nie sa takie zupelnie bezwartosciowe ale nie na tyle zeby je podawac czesto ( bo sa cizkostrawne) i na pewno lepsze sa te lesne niz nasza popularna pieczarka.

Ostatnia edycja:
reklama
a z czym podajecie kuskus? ja nigdy tego nie robilam nawet dla nas, wiec nie mam za duzego pojecia z czym to sie je:-D

Do góry