reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
o ty klamczucho!!!jak carioca napisala, ze nie daje, to jej przytaknleas
chcesz zebym ja jako pierwsza baty zebrala od majandry?![]()

donkat
Fanka BB :)
No bez przesady, Donkat. Nie rób ze mnie takiej jedzeniowej jędzy
Choć ja nie daję smażonego
![]()
na zartach sie nie znasz?

a swoja droga, to ostra jestes w odpowiedziach na niekotre pytania dotyczace produktow/zywienia, dlatego tak napisalam;-):-)
izabela352
nie czytalam jeszcze tego watku wiec nie odpisuje zadnej...
slyszalyscie moze o tej aferze z bebiko? ze dzieci w chinach choruja i umieraja po tym mleku bo producent dodal do niego smiertelnie grozna melanine? kilka krajow europejskich wycofalo zamowienia a w polsce dopiero sanepid zabiera sie za badania! ja na wszelki wypadek odstawilam i przeszlam na nan.
w sumie piotrus je juz wszystko (wyjatek to bigos, kielbasa, wedliny itp). najbardziej lubi makaroz z wszelakimi sosami- podal sie na mamusie. ostatnio mialam na obiad makaron z sosem pomidorowym to zjadl tyle co ja!!!
uwielbia tez lasagne!
jego przykladowy dzienny jadlospis:
-180ml mleka
-cale jajko+ caly pomidor+ kromka chleba za skorka
-obiad (np wczoraj) dwa srednie ziemniaki+ filet z ryby ok 3cm/ 5cm (tak dla zobrazowania) + 2 duze kiszone ogorki bez skorki (dajecie ze skorka?)
-budyn z 200ml mleka (tu daje zwykle mleko) + maly sloiczek owocow
-270ml mleka
slyszalyscie moze o tej aferze z bebiko? ze dzieci w chinach choruja i umieraja po tym mleku bo producent dodal do niego smiertelnie grozna melanine? kilka krajow europejskich wycofalo zamowienia a w polsce dopiero sanepid zabiera sie za badania! ja na wszelki wypadek odstawilam i przeszlam na nan.
w sumie piotrus je juz wszystko (wyjatek to bigos, kielbasa, wedliny itp). najbardziej lubi makaroz z wszelakimi sosami- podal sie na mamusie. ostatnio mialam na obiad makaron z sosem pomidorowym to zjadl tyle co ja!!!

jego przykladowy dzienny jadlospis:
-180ml mleka
-cale jajko+ caly pomidor+ kromka chleba za skorka
-obiad (np wczoraj) dwa srednie ziemniaki+ filet z ryby ok 3cm/ 5cm (tak dla zobrazowania) + 2 duze kiszone ogorki bez skorki (dajecie ze skorka?)
-budyn z 200ml mleka (tu daje zwykle mleko) + maly sloiczek owocow
-270ml mleka
izabela352
jest "produkowane" u nas ale niektore jego skladniki sa sprowadzane z chin. a informacje mam z telewizji i internetu. a co do zakazow sprowadzania rzeczy dla dzieci z chin... skad u nas tyle zabawek made in china?Jest zakaz sprowadzania z Chin produktów dla dzieci, już od dawna. Skąd masz takie dziwne informacje?Od kiedy Bebiko jest produkowane w Chinach?
![]()
izabela352
nutricia produkuje i bebiko i bebilon i bobowite i powiem wam, ze mam teraz watpliwosci i ostatnio kupilam deserki tylko z hippa (sa z gerbera duze czy tylko ja nie znalazlam?)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Kup Hipp jak się boisz.
reklama