reklama
U nas naleśniczki były wczoraj i to z serem i jagódkami. mhmhmm pyszności, ale mojemu dziecku średnio podeszły
A tak w ogóle coś się odmieniło memy synowi i zapomina się i zjada wszystko co dostanie do szamania i zaczynają to być dość duże ilości
A tak w ogóle coś się odmieniło memy synowi i zapomina się i zjada wszystko co dostanie do szamania i zaczynają to być dość duże ilości
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś też już jadł naleśniczki. Zjada też wszystko co mu dam:-) I też dużo
U nas to jest coś nowego, ze moje dziecko zjada np. całą miseczkę kaszki na kolację albo na śniadanko jajecznicę z żółtka zagryzioną kanapeczką i poprawioną słoiczkiem deserku Obiadek to też konkretna ilość zupki czy ziemniaczków. Jestem totalnie zadziwiona bo miedzy głównymi posiłkami mały dostaje i chrupaczki i owoce no i zdarzy sie cycor. Taka sytuacja zapanowała od jakiegoś tygodnia i czasu i nadal trwa dziecko mi rośnie:-):-)
Gagulec po prostu tyle Damianek potrzebuje jeżeliby nie był głodny podejrzewam, że z ochotą by nie jadł... no chyba, że tylko ja tak mysle :/ Kuba ostatnio obraził się na mleko i totalnie nie chce pić, jak już wypije to góra 80ml i koniec. Wczesniej wypijał 230ml. Tak więc mozna powiedzieć, że dałam sobie spokój z mlekiem i przestałam go traktować jako osobny posiłek. Przestawiłam Kube na " dorosłe " jedzenie i jak dzien zaczyna się mlekiem 80ml to zaraz dostaje kanapeczke popitą hernatką, pózniej drugie śniadanie np owoc, jogurt, pózniej obiad z dwóch dań, podwieczorek np budyn, owoce, deserek i kolacja kanapka popita herbatką w między czsie są chrupaczki, biszkopty, flipsy i picie
Gagulec po prostu tyle Damianek potrzebuje jeżeliby nie był głodny podejrzewam, że z ochotą by nie jadł... no chyba, że tylko ja tak mysle :/
Z pewnością tak jest Tylko dla mnie to taki delikatny szok bo praktycznie przestawił sie na większe ilości jedzenia z dnia na dzień. Ale cieszę sie z tego powodu bo juz myślałam, ze moje dziecko to totalny niejadek.
izabela352
Fanka BB :)
czy ktoras daje maluszkowi na noc grysik?
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A w jakim celu? Ja daję tylko kaszkę mleczno - ryżową.czy ktoras daje maluszkowi na noc grysik?