reklama
Naur zycze Ci zeby poszlo tak gladko jak mnie Moze przy okazji Julka sie nauczy przesypiac cala noc . Bedzie bardziej wyspana , w dzien lepszy humorek , no i wiecej checi i sily do cwiczen Mamunia tez weszcie bedzie mogla spokojnie spac i znajdzie czas dla siebie :-* :-* :-* :-* :-*
No chyba tak bedzie, od wczoraj od 23.00 Julka nie miala cycka wcale, bo ma katar i nie chce ssac, jak ja bralam na rece do karmienia to od razu zasypiala, a rano jak jej zaproponowalam cycowe sniadanko to tylko sie pobawila, popatrzyla na mnie, o co mi chodzi i nic! Wiec nie to nie 8) jeszcze kilka dni ja pomecze i zobaczymy, chyba ona sama szybciej sie odstawi!
:laugh:
:laugh:
nikita33
Fan(ka)
A czemu chcesz ją "męczyć" jeszcze kilka dni? Jeśli nie chce brać cycka, to może lepiej już nie dawać, masz w ten sposób problem rozwiązany samoistnie. A jak jej katar przejdzie i nabierze znów ochoty na cyca, to co będzie? Może lepiej skorzystać z okazji i już nie proponować wogóle?
Ja marzyłam, żeby u nas coś takiego nastąpiło - jakieś naturalne okoliczności, które by nam to odstawienie ułatwiły, ale nic z tych rzeczy. Musiałam się przemęczyć, mąż wstawał po nocy i utulał... korzystaj z tego, że się takie okoliczności trafiają
powodzenia
nikita
Ja marzyłam, żeby u nas coś takiego nastąpiło - jakieś naturalne okoliczności, które by nam to odstawienie ułatwiły, ale nic z tych rzeczy. Musiałam się przemęczyć, mąż wstawał po nocy i utulał... korzystaj z tego, że się takie okoliczności trafiają
powodzenia
nikita
No i tak wyszlo, ze to Julka zdecydowala: odstawiamy!! Poprostu odmówila wspólpracy i juz ;D
I nie karmie od dwóch tygodni, pokarm sam sie wchlania, ani troche cycki nie protestowaly. Tylko jeden sutek tak od przedwczoraj mnie pobolewa, tak jakby Julka mnie ugryzla (a nie ugryzla) i zastanawiam sie co to ??? Nie ma guzków, nie jest obrzmialy, ani czerwony...nie wiem czemu boli. Mam nadzieje, ze to nic powaznego!
;D
I nie karmie od dwóch tygodni, pokarm sam sie wchlania, ani troche cycki nie protestowaly. Tylko jeden sutek tak od przedwczoraj mnie pobolewa, tak jakby Julka mnie ugryzla (a nie ugryzla) i zastanawiam sie co to ??? Nie ma guzków, nie jest obrzmialy, ani czerwony...nie wiem czemu boli. Mam nadzieje, ze to nic powaznego!
;D
reklama
nikita33
Fan(ka)
To gratulacje, że tak Wam łatwo poszło. No a piers obsewruj, może zrobił się jakiś maleńki zastój. Co prawda mnie też troszkę pobolewała pierś i już myślałam, że będzie z tego jakieś zapalenie, ale kiedyś jak przytuliłam syncia to z cycucha mleczko wypłynęło i problem się sam rozwiązał...
pozdrawiam
nikita
pozdrawiam
nikita
Podziel się: