reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odstawiamy od cycusia

reklama
A Mateusz odstawil sie sam.... i z jednej strony, to super (bo kompletnie bez bolu), a z drugiej chlip chlip - jakos czegos brak...... Po prostu ktoregos ranka odepchnal cyca i powiedzial brrrrrrr ;) A jak dostal butle z mlekiem, to wyduldal do dna, oblizal sie i sie usmiechnal pelna geba. I to byl KONIEC ...... chlip chlip........

oj to chyba tylko ja za tym czasem nie tesknię, a wręcz przeciwnie ciesze się, że Otylka już od dobrych kilku miesięcy na butli:-D nastepnym razem maksymalnie będę karmić do 6 miesiąca, a teraz to nawet sobie nie wyobrażam przy cycu takiego giganta, nie wiem jakoś to mi się w ogóle nie podoba, nawet wizualnie, piekna sprawa karmic takiego niemowlaka, ale roczniaka hm nawet w mojej głowie mi się nie mieści, chyba jakiaś inna jestem:confused:;-)

no to was kobiety podziwiam:), że dajecie radę:tak::tak::tak: chociaż ja tam się bardzo ciesze, że nic mi już nie kapie:-D:-D:-D

Ja tez juz nie pamietam jak to jest karmic piersia...Odstawilismy od piersi gdy mala miala miesiace...Jakos sobie kurka nie wyobrazam karmic takiej wielkiej Loli:-D

reklama
JA MYŚLE ŻE CZŁOWIEK JEST BARDZO ELASTYCZNY I DOŚĆ ŁATWO SIĘ PRZYZWYCZAJA - JAK KARMIŁAM TO NIE MOGŁAM SOBIE WYOBRAZIC NIEKARMIENIA I STRASZNIE BYŁO MI ŻAL ODSTAWIANIA A TERAZ NIE MOGĘ SOBIE WYOBRAZIĆ KARMIENIA :) ZWŁASZCZA TAKIEGO KLOCKA
no i powiem szczerze że nie bardzo mi się podoba jak widzę w parku mamusię z takim ponad 18 miesięcznym klockiem przy cycu - karmi go i usypia- uważam że nie daje swojemu dziecku dorosnąć bo taki widoczek jest jak najbardziej ok ale z kilkumiesięcznym dzieckiem a nie prawie 2 letnim... ale nie chcę tym nikogo urazić bo możecie mieć inne zdanie :) ja tam zawsze unikałam takich sytuacji - tzn przyzwyczajania do takiego uspokajania i usypiania na placu zabaw - nawet jak karmiłam dużo młodszego Lolka

Do góry