reklama
bett
Fanka BB :)
u nas nieźle ja już prawie na finiszu. niby zostało mi 24 dni do porodu ale po ostatniej wizycie u lekarza wydaje mi się że nie dotrwam do terminu. jutro mam zamiar spakować torbę do szpitala bo jakoś mi się jeszcze do tej pory nie udało tego zrobić w ogóle jestem o wiele bardziej wyluzowana niż w pierwszej ciąży.
a co tam u Ciebie? nadal pomagasz mężowi czy myślisz o jakimś etacie? jak młoda?
a co tam u Ciebie? nadal pomagasz mężowi czy myślisz o jakimś etacie? jak młoda?
AniolkowaMama
Czesc!!!
Ja tez zagladam czesto z sentymentu ale cisza na morzu....
U nas jakos leci choc ostatnio dziecko sie strasznie buntuje,krzyczy w sklepach,rzuca sie na ziemie, a nawet zdarza jej sie mnie uderzyc jak jej sie cos nie podoba
Nie wiem gdzie popelnilam blad...Wychowuje sie w domu,w spokojnej atmosferze,ja jestem mega spokojna osoba a ta takie cos.Zupelnie nie wiem co robic,jak reagowac,zwlasza w publicznych miejscach,kiedy nagle sto oczu patrzy na nas i kiwaja glowami,cala presja idzie na mnie,bo zawsze winna matka,ze zle wychowala.
Moj maz nawet tak mowi,ze to moja wina,bo tak ja wychowalam!!!
A poza tym ucze sie,wychodze wieczorem i nie ma mnie 4 godziny w domu-tak mi wtedy dobrze,nie wyobrazam sobie,ze sie moje wychodne kiedys skonczy.Musze poszukac nowego zajecia.Szukam pracy i mam nadzieje na dobre oderwac sie od domu.
O drugim dziecku nie mysle,bo to by oznaczalo dozywocie w domu Chce niezaleznosci,zwlaszcza finansowej.
Piszcie wiecej do slychac,jak Wy,jak dzieci,bo te kilka zdan to niewiele...
Ja tez zagladam czesto z sentymentu ale cisza na morzu....
U nas jakos leci choc ostatnio dziecko sie strasznie buntuje,krzyczy w sklepach,rzuca sie na ziemie, a nawet zdarza jej sie mnie uderzyc jak jej sie cos nie podoba
Nie wiem gdzie popelnilam blad...Wychowuje sie w domu,w spokojnej atmosferze,ja jestem mega spokojna osoba a ta takie cos.Zupelnie nie wiem co robic,jak reagowac,zwlasza w publicznych miejscach,kiedy nagle sto oczu patrzy na nas i kiwaja glowami,cala presja idzie na mnie,bo zawsze winna matka,ze zle wychowala.
Moj maz nawet tak mowi,ze to moja wina,bo tak ja wychowalam!!!
A poza tym ucze sie,wychodze wieczorem i nie ma mnie 4 godziny w domu-tak mi wtedy dobrze,nie wyobrazam sobie,ze sie moje wychodne kiedys skonczy.Musze poszukac nowego zajecia.Szukam pracy i mam nadzieje na dobre oderwac sie od domu.
O drugim dziecku nie mysle,bo to by oznaczalo dozywocie w domu Chce niezaleznosci,zwlaszcza finansowej.
Piszcie wiecej do slychac,jak Wy,jak dzieci,bo te kilka zdan to niewiele...
czarna76
Aniołkowa mamo , masz normalne dziecko ! też takie mam i to nie jest wina wychowania . Trzeba metodą prób i błędów wypracować sposób poskromienia takiego żywiołu ....
Ja dzisiaj dostałam przywalona w głowę autkiem podczas miłej normalnej rozmowy z Milanem , niewiele myśląc poprostu oddałam tym samym autkiem tyle że słabiej , ale zabolało i dopiero tłumaczyłam...trzymaj się kochana
Bett , &&&&& za szybkie przemkniecie przez porodówkę
Emka , Twoja pociecha bedzie Ci wdzięczna kiedyś za rodzeństwo
Ja dzisiaj dostałam przywalona w głowę autkiem podczas miłej normalnej rozmowy z Milanem , niewiele myśląc poprostu oddałam tym samym autkiem tyle że słabiej , ale zabolało i dopiero tłumaczyłam...trzymaj się kochana
Bett , &&&&& za szybkie przemkniecie przez porodówkę
Emka , Twoja pociecha bedzie Ci wdzięczna kiedyś za rodzeństwo
reklama
AniolkowaMama
Wiecie,jak bedziecie pisac po jednym zdaniu,ze nikt nie pisze,nikt nie zaglada i nic wiecej to jak to ma ruszyc?
Zagladacie ale zeby tylko powiedziec"o,nikt nie pisze".
Ja tez tak teraz napisze:
"O,jak dawno nikt nic nie napisal".Szkoda.
No i?
Zagladacie ale zeby tylko powiedziec"o,nikt nie pisze".
Ja tez tak teraz napisze:
"O,jak dawno nikt nic nie napisal".Szkoda.
No i?