reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Aniołkowamama, im więcej będziesz jeździć tym lepiej ,a najlepiej jak właśnie codziennie będziesz musiała jechać do pracy , albo odwieźć dziecko , nabierzesz pewności siebie i bedzie to dla ciebie frajda :)
Ja jak zaczęłam pracować jako PH dopiero pozbyłam się strachu przed jazdą , bo wcześniej to sporadycznie prowadziłam. A tak to był taki skok na głęboką wodę:-D

Emy , a co z tym drżeniem podczas snu u Alego ? minęło to ?

Milan jest tak szybki i zwinny , że nie zawsze nadążam za nim .... A skarpety to nie goszczą u niego ani minuty , dlatego biegał w rajtuziakach żeby nie zdejmował .... do czasu.
W każdym sklepie na wejściu , zdejmuje mi buty i jak miał skarpety , to również one lądowały na ziemi , i sobie matka szukaj potem między regałami jak się zagapiłaś :-p

reklama
hahhahaha Czarna no to masz niezlego striptizera :-D oby mu to z czasem przeszlo :-):-)

Emka tez nie moge uwierzyc, ze to juz 2 lata mija, jaciekrece!!

Emy u nas wszystko ok na szczescie, czekam na rodzine, ktora zjedzie sie jutro i w sobote, fajnie bedzie :tak: no i od soboty walczymy z jelitowka:baffled: tzn mloda ma, ale dzis juz chyba duuuzo lepiej, choc nadal boje sie jej dac mleko czy przetwory mleczne, bo rzygala po tym jak kot.

Aniolkowa, najlepiej to wez samochod, jedz na jakis pusty parking czy jakas wies i na spokojnie sobie pojezdzij SAMA, zobaczysz, ze bedzie duzo fajniej niz z kims:tak:

Powodzenia dla wszystkich staraczek!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pamietam jak kiedys dawno temu Angel wysylala fluidki nie bedac w ciazy :-D:-D:-D:-D:-Dhahaha

Emy - tak, mam brzuszek 19t4d :-) współczuję choróbska, oby się chłopaki szybko wyleczyli. a jak Ty się czujesz? mdłosci?

Kwiatuszek - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ssabrinaa - gratuluję synka!

Czarna - ale się uśmiałam z Milana, niezły agent. muszą mieć z niego niezły ubaw w tych sklepach, co?

Anty - hehe nie ma to jak pies z kotem. to wesoło masz z tą swoją menażerią. w pracy nawet całkiem spoko, szefowa się ucieszyła i nawet szczerze brzmiała

AniolkowaMama - co to znaczy że nie dasz rady przeżyć kolejnej ciąży? Ty chyba nawet sobie nie zdajesz sprawy jak bardzo jesteś silna! chcieć to móc! hmm a jeździsz sama czy z kimś? bo jak z kimś to może jeszcze dużo czasu minąć zanim nauczysz się jeździć ze spokojem

Gatto - też to pamiętam:-D:-D:-D

no dobra... a teraz się przyznawać - ile zeżarłyście dzisiaj pączków?:zawstydzona/y:

Bett , ja jednego , bo T kupił gdzie indziej niż zwykle i jakieś takie bleeee.... ale wczoraj zjadłam 2 bo kupiłam tam gdzie lubię i nie były jeszcze robione na akord i na ilość:-D
A ja nie pamiętam takich nieciążowych fluidków Angel:eek:

Emka ? gdzieś TY ?

A ja ani jednego:-( Ostatnio tyle mam na głowie, że dopiero mama mi przypomniała jak dzwoniła, że dzisiaj tłusty czwartek, jak poszłam na pocztę i od razu do sklepu to już nawet ślepej drożdżówki nie było, a co dopiero pączków:-D

Jestem dziewczynki moje kochane. Walczymy z chorobami:(tydzien leczenie malej poszedl na marne,od wczoraj antybiotyk i poczatki zapalenia oskrzeli:(wiec jak to ja-mam pelne gacie,ciagle nad nia skacze,naslu****e.Sama jeszcze dogorywam i eM tez.

Aniolkowa ukochaj gadule:)Ja tez nie mam juz mocy na kolejna ciaze,dosyc juz osiwialam.

Czarna u nas tez rozbieranki i wietrzenie dupki...

Glowa cos mnie boli:(Wpadne jak nabiore sil.Mega buziaki dla Was!

Emka , to zdrowia dla WAS kochani , szczególnie dla drobinki:)

Anty, byłaś już na wizycie u gin odnośnie tego AMH (doczytałam na wieściach..) ?

:no: to ja byłam z siebie dumna, że zjadłam tylko 2, ale i tak wychodzi że zjadłam najwięcej :szok::zawstydzona/y::baffled:

Emka u nas od soboty jelitowka, 3 prania dziennie bo wszysytko obrzygane, albo obesrane! mam nadzieje, ze juz za niedlugo przejdzie bo mozna dostac swira:crazy:

reklama
emka zdrówka życzę
czarna wizytę mam 24.02, a wcześniej nie chce mi się iść bo po co? Żeby zapłacić stówę za wyrok?;-) Poza tym muszę sobie zrobić badanie poziomu wit.D, bo wyczytałam, ze zbyt niski może fałszować amh... A że ostatni raz słońce widziałam w październiku, to i wysokiego poziomu wit.D raczej się nie spodziewam;-) A w podświadomości "pocieszaj się tak dalej...":-D:-D
gatto mała ma jelitówkę? Biedactwo... Bo jak żona szefa miała i kurtuazyjnie spytałam jak się czuje, to szefu powiedział "no trochę się pomęczyła, ale brzuszek za to spadł". NIe ma to jak współczucie męża...;-)

CZy u was też jest słońce??? Bo u nas juz drugi dzień i w szoku jestem:-D

Do góry