reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
emka widocznie nie mogę mieć pecha na całej linii;-)

Ale skleroza jedna, zapomniałam napisać najważniejszego, a mianowicie, ze zjola pozdrawia wszystkie bardzo serdecznie:tak:

Monia przywołałaś mnie;-)
Dziewczynki jutro moja teściowa ma operacje 6godzinną , niestety raczysko cholerne. Proszę o kciuki bo one tutaj od Was mają cudowną moc. Wiem , wpadam i juz prosze ale zrozumcie wszystko obraca sie teraz wokol niej.
U mnie bez zmian , jedno dziecki jeden maż;-)ten sam na dodatek;-))
Buziole ogromne!!

Anty , teraz zobaczyłam sygnaturke, tule mocno

Ostatnia edycja:
Anulka mega kciuki dla tesciowej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i duzo zdrowka!!

Emka dzieki, rowniez przesylam buziaki :* jestem caly czas jakbym mogla bez Was zyc:zawstydzona/y:

Anty jak u Cb???

anulka dziekuję, sama wiesz ile znaczy wsparcie i zrozumienie od was... Na kciuki nie zdążyłam, ale jak tam po operacji? Mam nadzieję, ze będzie już tylko lepiej&&&&&& A ilu ty byś chciała tych mężów łobuzico?
elka jakoś żyję (bo jakie mam inne wyjście...), ale bywają chwile kiedy łzy same lecą... A jak u ciebie? CZy dobrze pamiętam, ze w grudniu testujesz?

Anty dobrze gadasz nie mamy wyjscia musimy byc silne, mnie jak najdzie to tez rycze od ostatniego razu minelo juz pol roku a wciaz jest ciezko. Kochana nie rozpoczelismy jeszcze staranek takze z tym testowaniem to jeszcze poczekamy ;-)

Anulka kciukasy,juz po operacji?
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno. Obiecuje,ze niedlugo napisze cos wiecej,wlasnie puszcza mnie znieczulenie po dentyscie i padam na pysk:(

elka czyli jednak pokręciłam... Wybacz, ale z myśleniem u mnie ostatnio dość ciężko... Jakieś medyczne przeszkody macie, czy bardziej emocjonalne?
emka współczuję nieboraku, nienawidzę znieczulenia w pyszczku, ale borowania bez znieczulenia nie cierpię jeszcze bardziej...

Hej, tak po operacji, wycieli wszystko co trzeba zobaczymy jak przyjdza wyniki. Szczerze powiem ze wolalabym aby juz bylo po swietach , bo u mnie w doomu nie da sie wytrzymac. Mąż taki nerwowy ze masakra. Rozumie go ale ta cala sytuacja jest okropna. On to bardz przezywa co jest zrozumiale ale w domu po wszystkich krzyczy, po mlodym szczegolnie. Takie slowa mu powiedzial ze jak tylko tesciowa wroci do zdrowia to mu dam w pysk. Kurcze trudno to opisac , nie myslcie ze ja bez serca jestem bo tez sie strasznie martwie ale nie wyobrazam sobie swiat w tym roku. Taki cichy, milczacy dom mamy. Bez zycia. Z drugiej strony nie wyobrazam sobie zeby to moja mama miala byc operowana i w szpitalu na swieta mialaby zostac. Trudna sytuacja-nie umie tego opisac.Dziekuje za kciuki, zawsze na moje babole mozna liczyc.Kochane moje.

reklama
Do góry