reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

dziewczynki mam wiadomosc od KOBIETKI22 nap mi na fb,ze jest na przepustce ze szpitala,niedługo wróci do domu....nic wiecej.poprosiłam ja o odzew jak tylko bedzie mogła.

reklama
ja też...tym bardziej,że miała termin porodu na sierpień i też jestem ciekawa co się dzieje...myslę,że moje przeczucia sie sprawdzaja...:no:

gatto miłego urlopu.:-).

Witaj z powrotem Anetka:tak:

Gratulacje dla Kobietki!! Witaj Wiktorku!!:tak:

A Martusionek to gdzie sie podziewa? juz chyba z rok jej tu nie bylo, no nie wspominajac o innych:baffled:

Ja wrocilam z urlopu w Polandii, suuuper bylo, mloda sie wyszalala, a ja powiedzmy, ze odpoczelam hihi. Jeszcze caly przyszly tydzien jestem w domu, a pozniej znow na roboty trza isc. Ale nie ma co sie martwic na zapas, poki co jeszcze mam wolneeee :tak:
Pozdrawiam wszystkie fajne baby:tak:i przesylam buziole dla jeszcze fajniejszych dzieciakow:-D:tak:cmok! cmok!

yyyy ADMIN nie ma emotki buziakowej....

Witajcie kochane.
Ło matko,aż tyle mnie nie było??? A tu tyle zmian!!!
Jaś i Wiktorek już na świecie... Gratulacje dla mam!!!!
karola widzę,że mąż znowu zmienił pracę,super
kobietko mam nadzieję,że już lepiej u ciebie
czarna zmiana mieszkania fajna sprawa,to tak jakby się zaczynało od nowa
gatto ja też miałam gości z Włoch,tyle,że z Sycylii
pleni twój długo wyczekiwany cud ma już ponad rok?
emka przykro mi,że z m nadal idzie na noże... ech...

Wszystkie dziewczyny,które pominęłam przepraszam i pozdrawiam gorąco

Ja ostatnio cały czas mam wrazenie,że doba nie ma już 24 godz... Już nie pracuję w domu,dojeżdżam na budowę ponad godz w jedną stronę,jak przyjdzie czas odbioru robót to po prostu tonę w papierach. Do tego po skonczeniu remontów w domu przyszedł czas na podwórko,od dawna marzy mi się piękny kwiatowy ogród wokół domu,więc jak mam chwilkę zaglądam również na forum ogrodnicze.
Mój szczeniaczek już dawno zmienił się w dużego dokucznika,dla niego też nie mam tyle czasu ile bym chciała. Jak porobimy trochę porządków w ogrodzie to dom stoi odłogiem i vice versa:no: Ostatnio próbuję się przestawić na myślenie,ze życie jest za krótkie,żeby spędzić go ze ścierką w dłoni.
Ale dzisiaj po prostu musiałam do was zajrzeć:tak:,a teraz spadam,bo pranie to już aż woła do mnie z piwnicy:-D Dobrze,ze mam dużo ciuchów,bo już od dawna musiałabym latać z gołym tyłkiem:-D

Buziole dla wszystkich!!!!!!!!

PS. za co te żarówy??

Anty buziaki!!! Ciesze sie,ze u Ciebie jest ok:) szczeniaczek?tzn?pewnie juz wielki jak dog;)
Prace masz faktycznie wyczerpujaca,mam nadzieje,ze na relaks tez masz czas. Odzywaj sie czesciej.

reklama
emka na szczęście jest z tych raczej średnich psów,ale łobuziak dokucza za trzech dużych:cool2: A olać się go nie da,bo sam domaga się uwagi:-D A co u ciebie? Swojego kudłacza jeszcze nie ukatrupiłaś?:-D Ostatnio pamiętam,że byłaś mocno wnerwiona na niego;-)

Do góry