reklama
Reszta sie ukrywa
nieee, no ja nie mam czasu...japiernicze, jestem juz wykonczona tym upalem, domem i praca (najgorzej praca rzecz jasna! :-):-)) juz licze dni do urlopu.
Dzis jeszcze zarysowalam samochod o taki kur*****ewski murek pod praca no normalnie same szkody ostatnio bo mloda mi stlukla telefon dziala, ale caly dziurawy prawie jest
o luuudzie!!
nieee, no ja nie mam czasu...japiernicze, jestem juz wykonczona tym upalem, domem i praca (najgorzej praca rzecz jasna! :-):-)) juz licze dni do urlopu.
Dzis jeszcze zarysowalam samochod o taki kur*****ewski murek pod praca no normalnie same szkody ostatnio bo mloda mi stlukla telefon dziala, ale caly dziurawy prawie jest
o luuudzie!!
AniolkowaMama
Fanka BB :)
Dzien dobry,
Upal?To co jest?-bo juz zapomnialam.U nas 17 stopni.Od stycznia nie moge sie pozbyc kurtki,prawie codziennie ja zakladam.Zdarzylo sie kilka cieplejszych dni ale ogolnie jest zimnica.Musze sie mocno zastanowic,zeby powiedziec jaki mamy aktualnie miesiac,bo pora roku jest jakby caly czas ta sama.
Mialam leciec do Polski ale kasy nie mam na nic.Bilety latem sa kosmicznie drogie,dopiero w pazdzierniku jest taniej ale wtedy nie bedzie juz tak cieplo.Sparawdzam bilety do Hiszpanii i sa 10 x tansze niz do Polski a w pazdzierniku jest tam nadal cieplo wiec moze tam poleciec bo zwariowac mozna od tej pogody.
A poza tym u nas klopoty finansowe,stresy nie mam nastroju do niczego.
Tylko Olcia ma humor w tej rodzinie
Upal?To co jest?-bo juz zapomnialam.U nas 17 stopni.Od stycznia nie moge sie pozbyc kurtki,prawie codziennie ja zakladam.Zdarzylo sie kilka cieplejszych dni ale ogolnie jest zimnica.Musze sie mocno zastanowic,zeby powiedziec jaki mamy aktualnie miesiac,bo pora roku jest jakby caly czas ta sama.
Mialam leciec do Polski ale kasy nie mam na nic.Bilety latem sa kosmicznie drogie,dopiero w pazdzierniku jest taniej ale wtedy nie bedzie juz tak cieplo.Sparawdzam bilety do Hiszpanii i sa 10 x tansze niz do Polski a w pazdzierniku jest tam nadal cieplo wiec moze tam poleciec bo zwariowac mozna od tej pogody.
A poza tym u nas klopoty finansowe,stresy nie mam nastroju do niczego.
Tylko Olcia ma humor w tej rodzinie
Ostatnia edycja:
emka01
Szczęśliwa mama:)
Aniolkowa my tez mamy masakre z kasa..miesiac temu skonczyl mi sie macierzynski..od wrzesnia czy pazdziernika moze nam sie troche sytuacja poprawi. Cholerna kasa,zawsze cos! Ucaluj mala. Nic sie nie martw,czasami musi byc gorzej,zeby potem moglobyc juz tylko lepiej!
AniolkowaMama
Dzieki Emka ) U nas to "gorzej" trwa juz 1.5 roku bo wlasnie wtedy skonczyl mi sie macierzynski.Zaciskam zeby i czekam na odrobine lepsze czasy.Najgorsze jest to,ze za tym zawsze ida klotnie,nerwy i psuje sie rodzinna sielanka.Tylko dziecka mi szkoda...
reklama
AniolkowaMama
Pewnie tak...Ja zawsze bylam niezalezna i teraz nie umiem siedziec cicho pod mezowskim butem.A oni wykorzystuja te sytuacje,ze "pracuje i rzadzi".Czasem sue zastanawiam, czy nie lepiej dla wszystkich bedzie jak pojde do byle jakiej pracy,zaplace calosc za zlobek,przejdziemy na makarony,pizze,zupki chinskie i frytki i wszyscy beda "szczęśliwi"