reklama
karola1388
Poprostu żyj...
emy kochana daj znac co i jak.
kwiatuszku no to sie ciesze,ze wszystko zaczyna sie układać.my nadal na nutramigenie,ale Ala chyba powoli wychodzi z alergi.dostaje serki,jogurty itp,różne rzeczy do jedzenia i nic sie nie dzieje pod względem skóry.mam nadzieje,ze tak juz zostanie.
kłaczku zajrzysz do nas????
kwiatuszku no to sie ciesze,ze wszystko zaczyna sie układać.my nadal na nutramigenie,ale Ala chyba powoli wychodzi z alergi.dostaje serki,jogurty itp,różne rzeczy do jedzenia i nic sie nie dzieje pod względem skóry.mam nadzieje,ze tak juz zostanie.
kłaczku zajrzysz do nas????
emka01
Szczęśliwa mama:)
Emy czekamy na jakieś info. Mam nadzieje,że to faktycznie jakiś jednorazowy eksces.
Karola no u nas różnie,zdecydowałam sie na zmiane mleka,juz od tygodnia jej nowe wprowadzam,dzisiaj już ma całą dawkę i na razie dziwnie jakoś,wczoraj w nocy jakieś brzuszkowe sprawy,nad ranem kupa jakby z jakimiś ziarnami...mam nadzieję,że to chwilowe i sie szybko unormuje,bo sama w dupę się kopnę,ze się zdecydowałam na zmiany.Nawet nie wiem czy w razie w można wrócić do poprzedniego mleka...Dzisiaj tez miała szczepienia,tak sobie w nerwach bede siedziała z dwie doby i trzymała kciuki,zeby nie miała jakiś odchyłów typu gorączka,płacze itd Nie mam mocy dzisiaj,a tyle roboty mnie czeka w domu Pogoda niby ciut lepsza ale i tak do dupy...cholerna jesień
Cieszę się,że u Ali tez już lepiej...już chodzi...Karola jak ten czas zleciał,dopiero co opisywałaś poród...Buziaki dla małego perszinga
Karola no u nas różnie,zdecydowałam sie na zmiane mleka,juz od tygodnia jej nowe wprowadzam,dzisiaj już ma całą dawkę i na razie dziwnie jakoś,wczoraj w nocy jakieś brzuszkowe sprawy,nad ranem kupa jakby z jakimiś ziarnami...mam nadzieję,że to chwilowe i sie szybko unormuje,bo sama w dupę się kopnę,ze się zdecydowałam na zmiany.Nawet nie wiem czy w razie w można wrócić do poprzedniego mleka...Dzisiaj tez miała szczepienia,tak sobie w nerwach bede siedziała z dwie doby i trzymała kciuki,zeby nie miała jakiś odchyłów typu gorączka,płacze itd Nie mam mocy dzisiaj,a tyle roboty mnie czeka w domu Pogoda niby ciut lepsza ale i tak do dupy...cholerna jesień
Cieszę się,że u Ali tez już lepiej...już chodzi...Karola jak ten czas zleciał,dopiero co opisywałaś poród...Buziaki dla małego perszinga
Emka, te białe grudki w kupie to niestrawione resztki mleka/białka - mi pediatra mówiła, że nie szkodzi jak się pojawiają, w miarę jak układ pokarmowy dziecka dojrzewa to powinno znikać. A potem przy przejściu na kolejny numer MM może znów się przejściowo pojawić.
Istotniejsze czy śluzu w kupie nie ma
Istotniejsze czy śluzu w kupie nie ma
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Emy kochana jestem z Toba myslami,zdroweczka dla Aliego.
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Karola a jak Wam idzie nocnikowanie?
Emy czekamy na wieści i niesustanne &&&&&&
Emy czekamy na wieści i niesustanne &&&&&&
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Dziewczyny mam problem... Oliwce brzydko pachnie z ust. Spr nie ma czerwonego gardła. Ostatnio miała ten katar i znalazłam inf że może przy tym brzydko pachnieć jak katar jest żółty. A ona cały czas miała przeźroczysty. Nie wiem co mam robić....
reklama
Wacik owinąć wokół palca, zamoczyć w przegotowanej wodzie i umyć buzię w środku. Powtarzaj czynność po jedzeniu. To się zdarza. Może się mleko odbić, ulać, cokolwiek, w końcu nie przepłuczą buzi płynem do ust czy pastą nie umyją, a jednak jedzą.Dziewczyny mam problem... Oliwce brzydko pachnie z ust. Spr nie ma czerwonego gardła. Ostatnio miała ten katar i znalazłam inf że może przy tym brzydko pachnieć jak katar jest żółty. A ona cały czas miała przeźroczysty. Nie wiem co mam robić....