reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
No kto by wątpił, przy takiej tempce :-)
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się cieszę, jakbym sama zrobiła
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się cieszę, jakbym sama zrobiła
agamati1
Fanka BB :)
dziewczyny ,są dwie kreski
CZARNA - gratuluję i trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&& Ty na starcie,a ja prawie na finiszu )) dziś 35t+3d
Czarna - !!!!!!!!!!!!! O jacie !!!!!!!!!!!!!!!!! Gratki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anastazja - no to działamy razem, bo ja na Clo a we wtorek mam monitoring, a potem do dzieła Tylko zachodzę w głowę skąd ja tyle kasy wezmę na Clexan . No ale będę się martwić później, na razie trzeba zajść.
Agamati - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szczęśliwe rozwiązanie
Anastazja - no to działamy razem, bo ja na Clo a we wtorek mam monitoring, a potem do dzieła Tylko zachodzę w głowę skąd ja tyle kasy wezmę na Clexan . No ale będę się martwić później, na razie trzeba zajść.
Agamati - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szczęśliwe rozwiązanie
A NIE MOWILAM???????!!!!!!!!!!!!!!!! super gratulacje Czarna!!!!dziewczyny ,są dwie kreski
U mnie po polowkowym super ekstra, Gattino jest dziewczynka, wiec trzeba ja przechrzcic hehehhe.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Czarna, bardzo się cieszę! Spokojnej ciąży Ci życzę :-)
Pozdrawiam wszystkie, które jeszcze mnie pamiętają
Niestety...totalny brak czasu...
martyynaa81
Czarna, bardzo się cieszę! Spokojnej ciąży Ci życzę :-)
Pamietamy!
Pozdrofki
reklama
martyynaa81
Czarna- trzymam kciuki!!!
Gratulacje i powodzenia!!
Nudnej 40tygodniowej ciazy!!!
Gratulacje i powodzenia!!
Nudnej 40tygodniowej ciazy!!!