reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Cześć Wam :tak: oczywiście,że o was nie zapomnę. Już załatwiłam zaświadczenie lekarskie i resztę pierdół. Jeszcze jutro mam się wstawić po coś tam. No my już też działamy z gumką :-D hahaha, i G się śmiał że dostał kaganiec hahahaha :-)

reklama
Gatto , u la la , tarczyca do usunięcia - nawet nie wiedziałam że się usuwa. Skoro trzeba to nie ma wyjścia , mnie martw się , będzie dobrze . Cieszą mnie twoje dobre wyniki i pomiary małego Gattino :)

batterfly , super ! Gratuluje pracy , ale nie zapomnij tu o nas :)

pozdrawiam wszystkie : Anastazja - no faktycznie cie mało , skacześ gdzieś a tu nie zaglądasz :-p

A no bo wszędzie ruch, to człowiek nie może nadrobić :-D a jak już coś przeczytam to pojawiają się kolejne strony i to w ilościach nie do ogarnięcia :-p Tak patrzę na Twój wykres i myślę że zaskoczysz za 1 razem :tak:
zjola - odpocznij ten jeszcze miesiąc a później na luzie, bez stresu i cisnienia, nie wiem czy pisałaś widzisz jak mam z czytaniem :sorry2: ale coś lekarz powiedział, dlaczego znowu to samo co poprzednio?

Gatto- bedzie dobrze!
witam nowe forumowiczki
Klaczek- wczesnie na okres?
buziaki dla wszystkich... moja glowa nie moze spamietac co i komu odpisac...
a tak wogole to dziwne rzeczy w moim mozgu sie wyprawiaja...
az sama sie smieje jaka zapominalska sklerotyczka sie zrobilam... i
rozkojarzona!
ja mam dluugi weekend juz od wczoraj... ide sie kapac w basenie!! a jutro wyjezdamy do Pensylwani troszke odpoczac... wolne az do wtorku!!!
milego dnia wszystkim!!

kłaczku tobie to powinno się płacić za rozbawianie:-) nie myślałaś o jakimś kabarecie?

Mnie na wypadanie włosów bardzo pomogła belissa

Co do Kłaczka to jest taki temat na ciąża poród połóg " poród na wesoło " tam między innymi nasza dzielna Kłaczek opisuję swój poród no totalny kabaret ja sikałam jak to czytałam radzę poczytać ten wątek no człowiek przestaje się bać porodu jak to czyta serio.
Motylku - ja dostałam nr telefonu do kolesia w sprawie pracy już popytałam co i jak i okazuje się ,że to kawał chama on miał sklep u nas na osiedlu teraz go skojarzyłam i jedna pani co tam pracowała jak przyszła to na drugi dzień się zwolniła bo powiedziała ,że nie da się tak traktować więc wiadomo co za typek ta osoba co mi dała nr też powiedziała ,że tam nie pójdzie ,a ma okazję bo też szuka pracy więc i ja podziękuję za takiego typka jako szefa. Szukam dalej odebrałam dziś orzeczenie o niepełnosprawności na 3 lata mi przyznali

Martyynaa, tak - za wczesnie. Normalnie po poronieniach mialam go 39-40 dni, czyli w normie. W zasadzie po poronieniu masz jak polog, tyle ze laktacja nie wstrzymuje hormonow odpowiedzialnych za cykl. W tym momencie mija 26 dni od poronienia, czyli mam okres jakby to byl normalny cykl, jakby poronienie bylo zwyczajnym okresem. Cholernie nietypowo jak dla mnie.
Teraz mam ciezki dylemat, czy zapieprzac do GP po piguly, czy zdac sie na los... Tylko wiem, ze jesli nie bedziemy sie zabezpieczac, wlaczy mi sie "chciejstwo" i znow bede liczyc dni, czekac na ciote zeby nie przyszla i czuc porazke jesli przyjdzie. Gdyby mi ktos powiedzial, ze teraz sie uda, ze 2-3 cykle i zajde, potem urodze, nie mialabym zadnych watpliwosci - chce dziecka - boje sie kolejnych porazek, boje sie ze nie zdaze wychowac...

Kłaczku - u mnie też dziwnie, bo czuję że mam owulację, w boku mnie rombie a to dopiero 2 tygodnie od zabiegu. Zwykle tak szybko nie było. Widać z tego że @ przylezie o zwykłym czasie. Dziwne :eek:

Anastazja - do gina idę w przyszły piątek. Zobaczę co powie. Raczej nic nie wymyśli bo jasnowidzem nie jest.

Zjola uffff....jesli chodzi o @ po to duuuzo kobitek ma w normalnym terminie, wiec i ty Klaczku moglas sie zalapac na taki krotki.
Czarna chodzilo mi o temperature, nie serduszka hahaha, w sensie, ze masz "normalna" temperature dosc wysoka, a juz w faza lutelna to ho ho :happy2:

Add Content

Załączniki

• image1.jpg
    image1.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 28
  • image.jpg
    image.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry