reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Przepraszam że Ja tak od wielkiego dzwona zaglądam, ale jakoś ostatnio nie mogę się wbić :zawstydzona/y:
gatto - cholercia, że akurat teraz jak w ciąż jesteś, a masz niedoczynność? Mi też włosy strasznie lecą od momentu jak biorę zwiększoną dawkę eut - teraz mam połówkę z 175. Będzie dobrze, musi być - my tu wszystkie rzucimy kciuki za Ciebie i przejdzie jak po masłu :tak:

Za mną ciężkie tygodnie imprezowa , ale po mału wracam do zywych :-)

reklama
Plenitude - trzymam mocno kciuki, ale ten cykl i tak uważam za udany ze względu na ten dzielny pęcherzyk &&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto - jeśli lekarze mówią że to bezpieczne to trzeba im zaufać, trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&&& a Ty nie ukrywaj przed nami takich rzeczy bo dostaniesz z pięty w migdał!!!
Butterfly - serdecznie gratuluję!
Kobietko - życzę owocnych poszukiwań :tak:
Anastazja - hej!

Bett to nie ukrywanie, po prostu widze, ze kazda z was martwi sie o inna, nie chcialam dodawac wam jeszcze i mojego problemu. W koncu kazda z nas tutaj zmaga sie z czyms....ale dzieki, kochana jestes i zdecydowanie wolalabym zachowac migdala:-D:-D

bett dzięki, pęcherzyk dzielny, ale tak jak Ci pisałam, tak się wyluzowałam, ze nie wiem czy trafiliśmy choćby w okolice owu :-D, będzie nowy cykl i nowe starania :tak:

gatto nie zawracasz nam głowy i nie obarczasz, po to tu jesteśmy żeby sobie wzajemnie pomagać, owszem, będziemy się martwić o Ciebie, ale za to otrzymasz od nas wsparcie i dużo pozytywnej energii, modlitwy i kciuki masz zapewnione. Tak więc postaraj się podejść do tego jak najspokojniej, wiesz, że u nas nie ma rzeczy niemożliwych a na cuda trzeba tylko zaczekać. :tak:

motylku, gratki :-)

gatto dziewczyny maja racje niczym nas nie obarczasz dobrze wiesz ze razem sie śmiejemy a jak trzeba to popłaczemy. Nie ukrywam ze juz sie o ciebie i o gattino martwie:-(ale uwazam jak bett i reszta dziewczyn ze jesli by to zagrażało maleństwu to by się nie podjeli:tak:więc głowa do góry pierś do przodu a będzie dobrze,my tu jetesmy z Tobą i będziemy cię wspierać,buziole :*:*:*

Pozdrawiam was kochane:-)

emka co u ciebie?buziaki:**:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto , u la la , tarczyca do usunięcia - nawet nie wiedziałam że się usuwa. Skoro trzeba to nie ma wyjścia , mnie martw się , będzie dobrze . Cieszą mnie twoje dobre wyniki i pomiary małego Gattino :)

batterfly , super ! Gratuluje pracy , ale nie zapomnij tu o nas :)

pozdrawiam wszystkie : Anastazja - no faktycznie cie mało , skacześ gdzieś a tu nie zaglądasz :-p

Do góry