reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
gatto cholibka tak mnie coś tknęło, nie będę Cię męczyć, ale myślę, że lekarze wiedzą co robią, wiem, ze będziesz się martwić i stresować, będziemy z Tobą i będą kciuki z całych sił. Moja bliska krewna miała usunięte przytarczyce z powodu guzów, rozumiem Twoją niepewność i obawy. Nie jestem przesadnie rozmodlona, ale bądź pewna, że będę o Twojej operacji pamiętać.

bett dziękuję kochana za fluidki, nie odczuwam objawów ciążowych, wczorajszy szybki czuły test negatywny, jutro powtarzam i od jutra czekam na @. Ja mogę znosić wszystkie uroki, nawet mieć same te najbardziej uciążliwe, byleby się udało i zdrowe urodziło.

Ostatnia edycja:
Gatto - ja mam koleżankę , której mama właśnie w ciąży miała też taką operację i wszystko było dobrze nie martw się będziemy trzymały za Ciebie kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja też zniosę wszystko byleby dziecko się urodziło zdrowe...

Gatto wiem, że to stres i obawy, ale myślę, że gdyby mogło pójść coś nie tak, to lekarze by nie ryzykowali...więc trzymamy kciukęta i też zapewniam o modlitwie :tak: Jesteśmy tu po by się wspierać. Głowa do góry :*

Dzieki dziewczyny, nie chcialam was obarczac jeszcze takimi wiadomosciami, juz i tak kazda z was ma na glowie duzo. Nie chce tez jakos dreczyc wszystkich naokolo. Mam guz, ktory nalezy usunac i tyle! Im wczesniej tym lepiej, terminu nie znam, bo chirurg jest na urlopie. Dam znac jak bede cos wiedziec.
Ja tez nieustajaco trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysylam fluidki mojego fikajacego Gattino >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gatto - ależ obarczaj nas ile możesz :) od tego też jesteśmy ,żeby się wspierać ja to dawno nie miałam usg tarczycy i myślę o zmianie lekarza na czas ciąży , jest taki endo-ginek u nas i chyba się do niego zapiszę...

rofl.gif
rolleyes.gif
hura! udało się! po godzinie 15 mam odebrać skierowanie na badania lekarskie, do piątku mam je dostarczyć i chyba od poniedziałku zaczynam pracę!

Motylku - no to super !!!!!! tak bardzo się cieszę ,że masz tę pracę :-)
a ja jutro odbieram papiery od grupy i szukam pełną parą pracy pójdę na miasto poroznoszę cv zobaczymy może ktoś się skusi:)

reklama
Nana - kurs kosztuje 2 000. Jest dość sporo materiału do opanowania, bo nie tylko przepisy, jak na kategorię B ale też ustawy, definicje, metodyka, psychologia i przepisy o egzaminowaniu i kryteriach oceniania, przepisach dotyczących szkół jazdy, programu nauczania, wyposażenia samochodów osobowych i do nauki jazdy itp. Egzamin składa się z 3 części. Pierwsza, to testy, druga - prezentacja, czyli prowadzenie wykładu przed komisją na wylosowany temat, tak jakbyś prowadziła wykład dla kursantów, i trzecia cześć to plac manewrowy, na którym trzeba omówić wszystkie urządzenia i światłą samochodu oraz przygotowanie do jazdy, płyny eksploatacyjne i dodatkowo wymogi osprzętu samochodu do nauki jazdy. Nie jest to wybierane losowo, tylko musisz znać wszystko i przeprowadzić w formie pokazu, jak byś uczyła kursanta na placyku. Potem wsiadasz i jedziesz wszystkie zadania na placyku, jak na kategorię B + parkowanie równoległe, prostopadłe lub ukośne w zależności co wylosują na dany dzień. est tego trochę. Na kursie trzeba trochę godzin odsiedzieć i zaliczyć jazdy z kursantami na placyku i jako obserwator po mieście. My nie możemy jeździć po mieście, bo nie mamy uprawnień, możemy tylko na placu manewrowym. Uffffff

Gatto - oj, przytulam. Mam nadzieję, że to maluszkowi nie zaszkodzi. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Butterfly - to super!!!! Ja dzisiaj będę jeździć nauką jazdy z moim przyszłym pracodawcą a zarazem moim byłym instruktorem nauki jazdy na motocyklu. Cały czas grzeje dla mnie miejsce, jak tylko zdam egzamin :)

Do góry