reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej Babolki! Jestem zakrecona jak ruski czolg, bo od piatku mam gosci i absolutnie malo czasu. Tylko w krotkich chwilach wpadam napisac cos, ale nie czytam nic...wybaczcie!!
Mialam dzis genetyczne, NT 1.9 i wszystko w normie :) ciesze sie, bo przyznam, ze sralam go gaciach.
Buziam wszystkie!!!!!!!

gatto-super
czarna-zycze-bfp(big fat positive)
staraczkom powodzenia

klaczku-masz racje skonsultuje z lekarzem- mam nadzieje ze zniknie to szybko z Karolka i nie bedzie dIecinki swedZialo

(*) dla Aniolkow

Witam się i ja:-)
Oczywiście, że można dołączyć :-p im nas więcej tym weselej.
Gatto super że mały Gattino rośnie zdrowo:-D
Kłaczku jak twój mały bąbelek się czuje?
Kobietko co dzisiaj pichcisz?
Ziola gdzie ty? pewnie śmigasz na swojej nowej zabawce:-)
U mnie dzisiaj zapowiada się spokojny dzień w pracy:tak:
Pozdrawiam wszystkie gorąco.

Cześć babolki :)

Kłaczku - mój młody też tak reagował na ukąszenia ale już mu przeszło. A co z tym dziwnym ukąszeniem, wiesz już coś?

Madziu masz rację :tak:. Śmigałam wczoraj na motorku. Oczywiście na początek gleba parkingowa :szok:. No nie da się wytłumaczyć małżonkowi, że mi zawracanie wychodzi - nie bardzo :baffled:. Klamka od sprzęgła złamana ale sam motórek na szczęście nie ucierpiał. M założył nową klamkę i w drogę. Moje pierwsze 50 km już przejechane :tak:

Gatto - dobrze, że wszystko ok :tak::-)

Witam nowe koleżanki.

hej,
Kłaczek
i jak tam synek? Zeszło mu to uczulenie?jak moja Ala reagowała alergicznie to smarowałam jej ukąszenie fenistilem i podawałam wapno.
Zjola zdolnicha, dziewczyna na motorze super:D Ja też teraz zdaje prawko,ale kategoria B, 18 września mam egzamin, ale typowa ze mnie baba za kierownicą,taka z kawałów:D
Gatto super, że z dzidzią wszystko ok:) super więści!!!

Dziewczyny macie jakieś sposób na wypadające włosy? Mi wychodzą garściami, boje się, że niedługo zostane łysa.

reklama
Witam kobietki,

gatto gratulki, super, że takie wieści, cichutko ostatnio było o Tobie, aż się zaczynałam martwić. oby tak dalej :tak:

czarna super, życzę dwóch kreseczek na teście za 2 tygodnie, jak ja będę miała następną owu to Ty już będziesz pewnie po testowanku, trzymam kciuki &&&&

kłaczku co z ukąszeniem na nóżce Karolka? mam nadzieję, że już coś wiadomo

motylku super jeśli dostałabyś tą pracę, popracowałabyś trochę, dostała dłuższą umowę i jakieś baby po drodze byś zmajstrowała :cool2:

zjolu nic Ci nie jest i to jest najważniejsze, na motorkach się nie znam, ale pokazałam mojemu mężowi i pocmokał pod nosem i powiedział, że "faaajny", on ma prawko na motor więc wie o czym mówi :-)

bett kochana jak się czujesz? ściskam Cię i przesyłam buziaki :tak:

emka haloo, gdzie nasza emka się podziewa, tak, ta z adhd, haaalooo :-D

Do góry