reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

aniunia no tak ja niedługo,ale ty tez zaraz za mna..jak ja bede sie chwalic na cpp zdjeciami mojej małej to ty bedziesz rodziła juz pewnie;-).bett zabiła bym babe...kurde wrrrr...ja jak wchodze do sklepu i jest ich za duzo to wychodze bez zastanowienia,bo mam wrazenie,ze zaraz znajda sie w moich wlosach...czarna jakies urodzinki,imieninki?????:-)???? to wszystkiego najlepszego,gromadki dzidziolkow,spełnienia marzen...elka wzajemnie:-).

reklama
angel właśnie napisałam na cpp...dzisiaj odebrałam drugą bete-wzrosła tylko o 11 czy 12 procent,czyli bardzo kiepsko...Póki co nie mam objawów poronienia ...Jutro spróbuje wbic się do jakiegoś lekarza,bo mój wyjechał.Zobaczymy co jest grane...

emka ale to przeciez nie musi zwiastować ze bedzie zle,nie martw sie kochana przytulam mocno bo pewnie jestes podlamana i o niczym innym nie myslisz:-(wibij sie koniecznie jutro do jakiegos ginka.Bedzie dobrze musi byc no nie.

angel no też właśnie tak próbuje myśleć:) Taki ładny wysyp fasoleczek się zrobił i co?i miałabym wyłamać się z tej ekipy?;)Jakis kiepski dzisiaj dzień na wieści...zmartwiła mnie kłaczek:((( Ale będzie dobrze,musi być:)))

emka bedzie dobrze duzo wiary wszystko sie ulozy u klaczka tez ja trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&& i nie dopuszczam mysli ze moze byc inaczej.

reklama
Ewelina - przykro mi... :-:)-:)-(
Emka - nie ma wyłamywania się z tej mafii fasolowej!!! trzymaj się kochana dzielnie i postaraj się nie tracić nadziei

Do góry