reklama
Hejka
Ewelina sciskam mocno:-(Emka Kochana spokojnie ja niby nie znam sie na tych betkowych sprawach ale cos obilo mi sie o oczy ze sa sytuacje ktore moge bete zaklocac wiec spokojna Twoja rozczochrana sprobuj z tym lekarzem i mysl pozytywnie a bedzie dobrze buziaki Zjola co u Ciebie?????
Ewelina sciskam mocno:-(Emka Kochana spokojnie ja niby nie znam sie na tych betkowych sprawach ale cos obilo mi sie o oczy ze sa sytuacje ktore moge bete zaklocac wiec spokojna Twoja rozczochrana sprobuj z tym lekarzem i mysl pozytywnie a bedzie dobrze buziaki Zjola co u Ciebie?????
aniunnia
Fanka BB :)
bett a ja mam problem znowu z wyproznianiem.. Zaczyna,m si martwić.. Więc dzień tez do bani...:-(
zjola hop hop.. odezwij się..
zjola hop hop.. odezwij się..
bett
Fanka BB :)
Aniunnia - współczuję, a Ty brałaś na to jakieś lekarstwa czy to tylko Karola piła ten syrop? ja najdłużej miałam problem przez tydzień i myślałam że umrę z bólu, poszłam do apteki, ale farmaceutka powiedziała że nic mi nie może dać bo leki jednak powodują skurcze mięśni i ona mi poleca naturalne metody czyli m.in. suszone owoce. mam nadzieję że u Ciebie się ruszy, na mnie jak już nic innego nie działa to wcinam kiszoną kapustkę
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Czarna, odechciewa mi się kolejnego dziecka...jak mam znów przez to wszystko przechodzić...nie wiem, czy się zdecyduję...ile można...mam Miłka i jestem najszczęśliwszą mamusią na świecie...więcej nie żądam...nie mam śmiałości nawet...jeden CUD mi wystarczy...
Dzięki dziewczyny...
Dzięki dziewczyny...
karola1388
Poprostu żyj...
witam sie i tutaj.kochane dzis wrocila do nas paczka-tzn ta moja sukienka której frajer w allegro nie odebrał.robie tak jak radzilyscie i nie odsyłam jej za to czekam ma jeszcze 24 dni zeby sie odezwac,jesli tego nie zrobi zgłaszamy sprawe na policje.
reklama
emka01
Szczęśliwa mama:)
Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam od lekarza. Fasolka żyje,serce bije,ale jest mniejsza niż powinna licząc od ostatniej @ (o niecałe 2 tyg). Plamienia i te nitki krwi moge mieć od nadżerki,bo coś tam się dzieje...Mam łykac dalej leki i czas pokaże czy junior podrośnie czy nie...Co strachu się najadłam...To był dłuuuugi dzień.
Kochane dziękuję za wsparcie i kciuki
)))
Kochane dziękuję za wsparcie i kciuki