reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dziękuje dziewczynki za życzenia :)

Ewelina28 , tak się ciuchutko domyslałam , szkoda że się nie udało . Ale jeszcze się uda , przecież wiesz, Miłosz będzie świetnym starszym bratem :)

Ostatnia edycja:
Hejka

Ewelina sciskam mocno:-(Emka Kochana spokojnie ja niby nie znam sie na tych betkowych sprawach ale cos obilo mi sie o oczy ze sa sytuacje ktore moge bete zaklocac wiec spokojna Twoja rozczochrana sprobuj z tym lekarzem i mysl pozytywnie a bedzie dobrze buziaki Zjola co u Ciebie?????

Dzień Doberek...
obudziłam się dzisiaj z potwornym bólem głowy, postanowiłam go trochę przespać ale niewiele to pomogło i dalej boli mnie głowa :wściekła/y::no:
mam nadzieje że Wy się lepiej czujecie, miłego dnia!!!

Aniunnia - współczuję, a Ty brałaś na to jakieś lekarstwa czy to tylko Karola piła ten syrop? ja najdłużej miałam problem przez tydzień i myślałam że umrę z bólu, poszłam do apteki, ale farmaceutka powiedziała że nic mi nie może dać bo leki jednak powodują skurcze mięśni i ona mi poleca naturalne metody czyli m.in. suszone owoce. mam nadzieję że u Ciebie się ruszy, na mnie jak już nic innego nie działa to wcinam kiszoną kapustkę

Czarna, odechciewa mi się kolejnego dziecka...jak mam znów przez to wszystko przechodzić...nie wiem, czy się zdecyduję...ile można...mam Miłka i jestem najszczęśliwszą mamusią na świecie...więcej nie żądam...nie mam śmiałości nawet...jeden CUD mi wystarczy...

Dzięki dziewczyny...

witam sie i tutaj.kochane dzis wrocila do nas paczka-tzn ta moja sukienka której frajer w allegro nie odebrał.robie tak jak radzilyscie i nie odsyłam jej za to czekam ma jeszcze 24 dni zeby sie odezwac,jesli tego nie zrobi zgłaszamy sprawe na policje.

reklama
Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam od lekarza. Fasolka żyje,serce bije,ale jest mniejsza niż powinna licząc od ostatniej @ (o niecałe 2 tyg). Plamienia i te nitki krwi moge mieć od nadżerki,bo coś tam się dzieje...Mam łykac dalej leki i czas pokaże czy junior podrośnie czy nie...Co strachu się najadłam...To był dłuuuugi dzień.
Kochane dziękuję za wsparcie i kciuki:))))

Do góry