reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola - ufff, ale nam stracha napędziłaś. cieszę się że fasolka tak ładnie rośnie i trzymam magiczne kciuki za dalszy przyrost &&&&&&&&&&&&
Gatto - życzę udanego wypoczynku nad morzem :-)

a ja jadłam w tym roku pierwszy raz golonko i całkiem mi smakowała :rolleyes2:

emka ja biore acard nadal.anastazja szkoda,ze tak sie rypło wszystko ze zdrowiem,ale miejmy nadzieje,ze trafisz na porzadnych lekarzy,a nie na pseudo...mnie tez kiedys wyszła arytmia,ale jakos po roku jak mialam badania to juz jej nie było wiec nie wiem o co w tym chodzi...buterfly zgadzam sie z anastazja.ona bardzo dobrze opisała ci procedure stazu.ja byłam na dwoch,zawsze dobrze trafialam,ale nie powiem wyzysk jest ma maksa,ale miec 700zł-u nas 890zł,a nie miec to roznica...anty2 nio musze zaraz troche poczytac o tym gdzie ta sprawe zglosic.a moze ktoras z was wie??? zjola on/ona juz sobie znajdzie miejsce w tych nierownosciach:tak:.gatto pozazdroscic....

Zjolka aaaaaa to juz czaje u nas sie nazywa golonka:-D:-D:-Dtak myslalam ale wolalam zapytac coby gafy nie bylo;-)a wiadomo ze kto pyta nie bladzi:-)
Dziewczyny jesli chodzi o staz to i tak nie jest zle finansowo:tak:ja jak stazowalam chyba to bylo w 2005/2006 to dostawalam cos niewiele ponad 400 takze jest roznica:tak:

Elka ja tez w tym casie mialam stazi tyle dostawalam a jeszcze autem dojezdzalam po 16 km w kazda stronę.. Tak ze niewiele mi zostawalo.. Ale lubilam ta prace i na CV zawsze wiecej :-)

Anastazja Tobie tylko zdrówka zyczę.... Oby wszytsko sie wreszcie unormowało..

reklama
witam,

emka kochana nie strasz mnie tutaj bo ja bardzo Ci kibicuję zaciskam nie tylko kciuki niedługo będę pisać łokciami :ninja2:, no, zdrówka Ci z całych sil życzę :tak:

Anastazja ja też życzę zdrowia, bo z nim czasem trudno dojść do ładu a lekarze....

Gatto zazdroszczę tego morza, ja na urlop dopiero w połowie sierpnia się wybieram :baffled:

zjolu my tu naprawdę posiwiejemy przez tego Twojego neta, jak już pisałam na CPP nawet ok 23 sprawdzałam czy coś nam namalowałaś, a rano to pierwsze co pomyślałam włączając lapka co tam u naszej zjoli (ziólka de facto ), dobrze, że jest ok i oby tak dalej :tak:

Anulka eh Ty nasz pędziwiatrze, ale to dobrze, że jesteś taka zajęta i tyle się wokół Ciebie dzieje, może jakaś fasolina się też zakręci wokół Ciebie niespodziewanie - trzymam kciukaski &&&& :-)

Ostatnia edycja:
Do góry