reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

zjola mam nadzieję,że będzie dobrze,że to skutek duphastonu ,to czekanie jest pewnie najgorsze.trzeba być dobej mysli 3mam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,
kłaczek u Ciebie też plamienia,mam nadzieję że to nic złego.3m cie się dziewczyny

U mnie bez zmian.@ się kończy i zaczyna się od nowa.
Myślałam że jestem naprawdę w ciąży,tylko ta @ :confused:a duzo osób mówi mi że jakoś inaczej wyglądam,myslałam że t o tym świadczy no ale wychodzi na to że chyba nie.

reklama
Anastazja - ło matko! No to zdrowiej kobitko! Uszy do góry. Dobrze, ze znasz wroga. A mój M też ma arytmię, z tym da się normalnie żyć, więc dont panic! U mnie ciąża niepewna. Pojawiły się plamienia. Dzisiaj jadę do gina, zobaczymy co się dzieje.
czy Ja wiem czy znam - już nie mam siły na myślenie - jak nie urok to ''''''':angry::angry::angry:
3 razy mi EKG robiła - najpierw myślała że sprzęt nawala, za drugim razem nie uwierzyła, za trzecim patrzyła z politowaniem - więc chyba coś poważniejszego :-( i to w wieku 27 lat :szok: no ale co sie dziwić jak jest takie życie i człowiek nie żyje tylko walczy o przetrwanie a gdzie tu do emerytury i 67 lat :szok:
butterfly - z tymi stażami tak jest, mój poprzedni pracodawca też brał ze stażu dziewczyny, bo to czysty zysk/wyzysk - Ty dostajesz marne 700 pln a pracuje jak na etacie, pracodawca nie dość że ma pracownika to jeszcze nic nie płaci - z tego co wiem to nawet ZUS czy innych składek, jedyny warunek to zatrudniać conamniej 1 osobę na umowę o pracę a już kolejną można z UP brać.
nisiao - Ja też czasami mam takie głupie mysli , że pomimo trwającej @ jestem w ciązy :-D:-D

anastazja wiem jaka jest procedura tych stażów i jaki mają z tego zysk ! bo ponadto pracodawca dostaję kasę z UP za zorganizowanie miejsca zatrudnienia, marne 700 zł fakt ale dla mnie to by starczyło ... tym bardziej,że nie ma tu żadnej pracy ... to i staż by się przydał ....

Nisiao, mnie przeszlo, a ze nie mam zadnych "wspomagaczy", to mysle ze nic sie nie podzialo.

Wkurzylam sie. W tym miescie nie ma gdzie sie ostrzyc. Poprzednio bylam w jednym polskim salonie, babka zaprosila na stanowisko ktorego nawet nie zamiotla po poprzedniej klientce. Ano, zacielam zeby, ale juz tam nie poszlam. Dzis poszlam do drugiego... To samo. Na podlodze blond po klientce ktora konczyla przy mnie, cos ciemnego po kims poprzednim... Nie zdzierzylam, pytam czy to tak zostaje, a ona ze "moze zamiesc jak sobie tego zycze".:szok: Powiedzialam ze poprosze i ze taki system kaze sie zastanowic nad dezynfekcja narzedzi w tym salonie, a ona mi ze narzedzia sa dezynfekowane CODZIENNIE. :szok: Noz, kurka... Juz nie powiedzialm, ze wystarczy ze klient rano mial grzybka, zeby wszyscy nastepni tego dnia zalapali sie na gratis od fryzjera. No, wkurzylam sie. Przywyklam do innych standardow w Polsce, mimo ze chodzilam do taniutkiej fryzjerki w osiedlowym zakladziku.

Witam , witam
Anastazja głowa do góry , stres tu nie potrzebny!Ale wiadomo ze sie denerwujesz, to zrozumiale, kurcze arytmia?takie niemiarowe bicia to ja mam akle z nerwicy, czasami mam wrazenie ze zawał tuż tuż bo mi serce chce ,,wyskoczyć,, ,musisz dbac o siebie, leki na to są z tego co wiem, no i ZERO STRESU!!!!A i dzidzia tez będzie.
Emka jak tam???

A emka własnie zaczęła plamić na brązowo...chyba to jakieś fatum kuźwa...Wczoraj na usg było ok. Napisałam właśnie do ginia czy mam panikowac czy poczekać co dalej.Od dzisiaj biore duphaston.

No zesz kurna dziewczyny!!!!! uspokujcie sie do diaska!!!!

hej Anulka 5 min temu byly Bieszczady, teraz juz Zakopane hihi, trudno nadazyc za toba:tak:

Dziewczyny , a może te plamienia to po wizytach u gin , bo przecież i badanie i usg dopochwowe .... zawsze cos tam naruszą

reklama
Lekarz powiedział,że oprócz podania duphastonu i tak nic więcej nie idzie zadziałać na te plamienia,więc trzeba czekać i obserwować czy się nasila. Plamienia takie bardzo często się zdarzają,więc nie mam panikować.Odpocząć i tyle.
Czarna no ja też właśnie tak o tym pomyślałam,bo wczoraj miałam tam nieźle gmerane,a przecież brązowe plamienia to nie żywa krew,tylko stara,może nawet pozostałości po zagnieżdżaniu czy coś...

Ostatnia edycja:
Do góry