reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

U mnie tak jakoś było,pierwsza wizyta jedno,do tego krwiak,na następnej juz dwa z bijącymi serduszkami.Nie mam nic przeciwko bliźniakom,ale niech będą dwuowodniowe i dwukosmówkowe.

reklama
Gatto też lubie ogladać ten serial:-) Chcociaż czasami te niektóre duchy wyglądają strasznie,ryjki obdarte,blade,oczy podpuchniete,przekrwione...jak z horroru buuuuuu

Kłaczku - najbardziej mi te deficyty przeszkadzają w wypełnianiu testów do egzaminu. Czytam sobie na głos, mówię ab a wpisuję c :szok:. Masakra jakaś!

Zjola , to napisz chociaż jak po wizycie i nie martw się
Emka , wkurzające takie czekanie ... no ale cóż innego można zrobić :) powodzenia

miałyśmy jechać dziś na basen , ale deszcz pokrzyżował nasze plany niestety
jest ciepło , ale kropi

Witam się dziewczyny, po urlopie standardowo jestem chora:-( w niedzielę przyjeżdża moja mamuśka na prawie miesiąc :-) jak fajnie że dużo Was jest w ciąży - a Ja to tracę nie tylko nadzieję na ciąże ale i zdrowe życie :-( Lekarzom to już chyba żadnym nie zaufam - chodzę do endo i co z tego jak mi zleca tylko 3 badania i każe przychodzić za pół roku - a mi dzisiaj lekarka od progu powiedziała że mam baaaardzo powiększoną tarczycę i dlaczego mi tamta nie zrobiła usg, a skąd Ja mam wiedzieć czemu nie zrobiła :angry::angry::angry: bo jest babsztylem i dlatego nie zrobiła :wściekła/y: bez pytania dostałam nowe skierowanie do nowego endo , jutro mam dzwonić i może uda się w miarę szybko. Do tego wyszło mi tętno 94 i arytmia serca - a przyszłam tylko z przeziębieniem i po nowe skierowanie, ręce opadają :-:)-:)-( więc chyba dopóki nie wyjaśni się sprawa ze zdrowiem to nie ma co marzyć o dziecku , żeby tylko przeżyć kolejne dni ....

Anastazja - ło matko! No to zdrowiej kobitko! Uszy do góry. Dobrze, ze znasz wroga. A mój M też ma arytmię, z tym da się normalnie żyć, więc dont panic! U mnie ciąża niepewna. Pojawiły się plamienia. Dzisiaj jadę do gina, zobaczymy co się dzieje.

reklama
oj dziewczyny ....

anastazja & zjola trzymam za Was mocno kciukasy! Anastazja trzymaj się i szybko zdrowiej!!

zjola- wierzę,że będzie dobrze! && zaciśnięte od rana ! i daj koniecznie znać co na wizycie!!!!

dziś dzwoniła do mnie szanowna Pani właśnie z UP ,że ma dla mnie ofertę stażu -> i podała mi zły numer do kolesiówki ale że wiedziałam gdzie ma sklep to podjechałam i nawet nie chciała ze mną gadać LOL ! no przegięcie, wzieła tylko cv i do domu ... nawet na nie nie spojrzała ... a sklep to taka klitka z ciuchami a ma już jedną babkę co sprzedaje ... coś mi się wydaje że to kolejny pic na wodę :( MASAKRA:dry:

Do góry